Lomas de Cabo Roig

Tips en venn om Lomas de Cabo Roig

Lomas de Cabo Roig

Lomas bilde.pngLomas de Cabo Roig ligger i Alicante-provinsen, ca. 4 km. sør for Torrevieja sentrum. Dette er et boligområde med variert arkitektur hvor du finner alt fra store eneboliger til små ferieleiligheter. Mange mener at dette er stedet å investere i for fremtiden. Det er generelt litt roligere i Lomas de Cabo Roig enn f.eks. i Villamartin. Her finnes likevel alt i nærområdet; shopping, restauranger og barer, kort vei til nydelige strender, og et flertall golfbaner innen kort avstand. Costa Blanca er kjent for meget behagelig klima, året rundt. Det er godt over 300 soldager per år, og gjennomsnittstemperatur på rundt 18 grader.

For hvem?

  • Alle aldre
  • Variert aktivitetstilbud
  • Mange golfbaner innen en radius på 30 minutter med bil
  • Nært til shopping
  • Strandnært til Orihuela Costa

Les mer om våre prosjekt i Lomas de Cabo Roig her:


Vista Azul XXV
Vista Azul XXV

Vista Azul XXV, et nytt prosjekt fra en av de største utbyggerne i området ligger i Lomas de Cabo Roig. Prosjektet består av 32 bungalower og og 51 rekkehus i tradisjonell, spansk design. Bungalowene har 2 soverom og 2 bad med takterrasse eller uteplass. Rekkehusene har 3 soverom og 2 bad med både hageflekk og takterrasse. Felles bassengområde med to store svømmebasseng, hvorav et oppvarmet, for året rundt bruk. Garasjeplass inkl. Ferdigstillelse desember 2016.

Les mer: /costa-blanca-soer/lomas-de-cabo-roig/vista-azul-xxv/

Cabo Azul
Cabo Azul

Cabo Azul, et nytt prosjekt i Lomas de Cabo Roig som består av 6 villaer og 12 leiligheter i moderne, skandinavisk design med rene linjer og mye lys. Villaene har 3 soverom/2 bad, i to etasjer og leilighetene har 2 eller 3 soverom og to bad. Velg mellom bakkeplan med hage, eller toppetasje med takterrasse og havutsikt. Ferdigstillelse 2016.

Les mer: /costa-blanca-soer/lomas-de-cabo-roig/cabo-azul/

Residencial Sinergia World II
Residencial Sinergia World II

Projektet Residencial Sinergia World II bygges i u-form med stort basseng- /parkområde i midten.  Separat barnebasseng og jacuzzi. Totalt 88 leiligheter med 2-3 soverom + 2 bad, i bakkeplan og toppetasje.   Kun 2 km. til strendene, Noen leiligheter i prosjektet har havutsikt. Perfekt beliggenhet for deg som liker aktiviteter, og allikevel vil sove godt om natten. Kort vei til en rekke flotte golfbaner og til byene Alicante, Torrevieja, Cartagena og Murcia

Les mer: /costa-blanca-soer/lomas-de-cabo-roig/residencial-sinergia-world-ii/