San Pedro del Pinatar

Tips en venn om San Pedro del Pinatar

San Pedro del Pinatar

San Pedro del Pinatar ligger på den nordlige enden av europas største saltvannslagune, Mar Menor. Allerede på 1800-tallet ble byen et senter for rekreasjon for innbyggerne, og de formuende bygget sommerresidens på denne delen av kysten, mye takket være de helsefremmende og helbredende egenskapene saltvann og gytjebad i Mar Menor fremdeles den dag idag, er kjent for.

Sanddynene og strendene i La Llana er den eldste av de regionale parkene i Murcia, her kan den fugleinteresserte se mer enn hundre fuglearter, blant annet flamingo.

I tillegg til parken, hvor du kan beundre flora og fauna er et besøk i herskapshuset Casa del Reloj å anbefale. Det er en av områdets beste restauranter.

For hvem?

  • Alle aldre
  • De som ønsker at barna deres skal gå på velrenommert Internasjonal skole: New Castelar College, kun 1,6 km.
  • Fantastiske sandstrender
  • 9 golfbaner innen en radius på 30 minutter med bil
  • Rullestolbrukere

Les mer om våre prosjekt i San Pedro del Pinatar:

 


Ecopark Villas
Ecopark Villas

Wergeland & Partners kommer innen kort tid i høst til å komme med en kampanje på Ecopark prosjektet i San Pedro del Pinatar, E-rekken. Det er totalt 8 villaer (E1-8). Alle vil ha stor takterrasse som bader i sol fra morgen til kveld med adkomst fra utvendig trapp for å ha maksimal boareale. Privat svømmebasseng og hvitevarer inkludert i prisen. Boligene er lyse og trivelige med åpen kjøkkenløsning og romslig stue. Tre soverom og tre komplette bad med dusj fordeles på to etasjer hvor stue, kjøkken, vaskerom, et soverom og bad ligger…

Les mer: /costa-calida/san-pedro-del-pinatar/ecopark-villas/