Ecopark Villas

San Pedro del Pinatar

Tips en venn om Ecopark Villas

I 13 år har Mona og Tom Wergeland stått på for å realisere andres boligdrømmer i Murciaregionen. Nå har de selv funnet seg et nytt hjem i San Pedro del Pinatar. De anbefaler gjerne prosjektet til andre som er på utkikk etter en spansk enebolig til god pris.

Ecopark Villas består av 23 nye eneboliger i et parkområde like utenfor den spanske kystlandsbyen. Herfra har du gangavstand til Middelhavets strender (900 m), butikker, restauranter og kaféer. Velkjente golfbaner som Lo Romero, Las Colinas og Villamartin er bare en kort biltur unna.
Det samme er shoppingsenteret La Zenia (5-10 min) og den anerkjente privatskolen New Castelar College (1,6 km) med alle trinn t.o.m. videregående.

Eneboliger med 3 sov, 3 bad og privat basseng
Priser fra kun € 259 900 + omk. (ca.13%)
E-rekken: E1-12 (1-8 er til salgs nå). E1 er visningshuset (også til salgs: 325.000€ + omk., inkl. møbler levert av Wergeland Design og takterrasse). Morgensol ved basseng-området. Med takterrasse har man sol fra morgen til kveld.
W-rekken (sydvestvendt mot parken): Fase I – III utsolgt. Fase IV (W9-11, siste 3 villaene i prosjektet) legges ut for salg 2018. 

Ecopark prosjektet ligger ved kysten i Murcia-regionen. Et område med mer enn 315 soldager per år, og en behagelig gjennomsnittstemperatur på over 18 grader. Selve prosjektet bygges kun 900 m. fra Middelhavet, med nærhet til koselige barer, restauranter og cafeer. San Pedro er en ekte spansk landsby med innslag av internasjonal atmosfære.

Visningshuset er innredet av Mona, Wergeland Design. Mona og hennes team er klare for å hjelpe deg også.
Tel Mona: +34 69 00 69 809
mail Mona: mona@wop.no 

Visningstur: Kontakt oss i dag for å avtale privat visningstur. Bo på SPA-hotell med gangavstand til Ecopark Villas.
Tel Tom: +34 69 00 69 719
Mail Tom: tom@wop.no


Utvalgte boliger