• nbNorsk bokmål

Noen smarte løsninger og bedre sikkerhet

Tjenester

Vi har gjennom årene i Spania funnet frem til noen produkter som fungerer veldig godt og som mange av våre kunder setter stor pris på. En del av dem gjør rett og slett livet enklere og sikrere.

Vannfilter og kalkløser

Installer bakteriologisk/kjemisk vannfilter og elektrisk kalkløser. Da trenger du ikke å kjøpe/bære vann fra butikken, men får rent drikkevann direkte fra springen og unngår kalklagring i oppvaskmaskin, vaskemaskin og dusj. Vannfilter brukes bl.a av Røde Kors og Unicef.

Slik fungerer det:
Avkalking er elektrisk og monteres på inngående vannledning og påvirker hele boligen, du får ikke noe kalkproblemer på kjøkkenet eller i baderommene. Levetid 10-12 år.
Bakteriologisk/kjemisk rensing av vannet påvirker kun kjøkkenet, du får drikkevann direkte fra springen.
Velg mellom kombinert blandebatteri alt. A, da har du drikkevann og vanlig, urenset vann i samme kran, men med to utganger. Alternativ B er en ekstra liten kran for filtrert vann ved siden av din vanlige vannkran.
Filterpatronen rengjører du enkelt selv, den må skiftes ca. hver 18 måned og koster 44€.

Gulvvarme

Ved kjøp av ny bolig som er under bygging er det i dag i stort sett mulig å få lagt inn gulvvarme. Av og til mot et lite tillegg i prisen, noen utbygger har det allerede inkludert. Men hva gjør du om du allerede eier en bolig som ikke har gulvvarme på f.eks. baderommene?
Vi kan mest sannsynlig hjelpe deg. Gulvvarmesystemene har gjennomgått en stor forandring de siste årene og det som tidligere var plasskrevende i høyden under gulvet er nå blitt til tynne ”tepper” som dessuten ikke er mye energikrevende og heller ikke koster all verden.

Brannslukningsutstyr og Safe

Uansett hvordan du bor er det lurt å ha et brannslukningsapparat hjemme. Har du i tillegg utegrill anbefaler vi at du har et brannteppe tilgjengelig, og for sikkerhets skyld kan det være fornuftig å montere en røykvarlser, eller to i boligen.
Vi har satt sammen en sikkerhetspakke med akkurat dette som du enkelt bestiller av oss.
Er det virkelig nødvendig med safe? Hva skal man svare på det? Det er i hvert fall veldig vanlig på alle verdens hoteller, selv om det i dag ikke dreier seg om juveler og kontanter, så ser vi mange som vil beskytte bærbar pc, mobil etc.
Leier du ut, eller låner ut boligen kan det også være verdt å tenke på som en ekstra tjeneste til de som er i boligen.

Ta kontakt

Email: mona@wop.no
Tel: +34 690 069 809