Utbygging og oppussing

Wergeland Design

Jeg har siden 2008 jobbet sammen med firmaet Joaquin Campillo når det gjelder alt fra mindre oppussingsarbeider, elektriske instalasjoner og flislegging, til større prosjekter som å bytte ut komplette baderom og kjøkken.

Visningsbutikk

Fra høsten 2013 starte Joaquin, som også tidligere hadde en sofafabrikk i regionen, med salg av møbler og interiør. Joaquin og jeg har sammen innredet en «visningsbutikk» hvor du kan se på møbler og tileggsutstyr, teste madrasser, prøvesitte sofaer… og vi kan vise deg smarte løsninger for din bolig, i tillegg til at du selvsagt også kan bestille møbler og ulike arbeider. Vi har flere håntverkere i vårt system, alle er dyktige, pålitelige og spanske, de vet hvilke krav som gjelder og de er, etter mange års samarbeid med meg, vant til å jobbe for skandinaviske kunder.

unnamed

Hvis du har planer om å gjøre noen forandringer i din bolig her i Spania, ta kontakt så gir vi gjerne et uforpliktende tilbud. Visningsbutikken finner du utenfor Mar Menor Golf Resort på vei mot Los Alcazares, på høyre side like ved ALK, den store aluminiumsfabrikken.

Ta kontakt hvis du vil besøke oss i visningsbutikken,

vi har mange oppdrag ute hos kunder, og kan desverre ikke ha faste åpningstider.

Mona (+34) 690 690 809 / mona@wop.no

Markiser, persienner og bod

Jeg hjelper deg gjerne med:

  • markiser
  • persienner
  • bod/oppbevaringsløsninger i aluminium
  • vinduer og dører i pvc

Du får alltid orignaltilbudet tilsendt på spansk, sammen med oversettelse til norsk, og prisen inkluderer montering/instalasjon og iva, dersom ikke annet er avtalt.

Ta gjerne kontakt!