fbpx
  • nbNorsk bokmål

Playa Honda/Paraiso

Solrike Playa Honda/Paraiso

Playa Honda har en svært behagelig gjennomsnittstemperatur på over 18 grader. Stedets storsatsing, en ny familieresort, med fokus på miljø og fornuftig resursbruk, ligger praktisk talt på stranden rett mot Mar Menor. Her har man også Middelhavet kun en kort sykkel- eller spasertur unna. I Playa Honda finnes det flere koselige barer, restauranter og kafeer.

En aktiv fritid i et behagelig klima

Dette er et lite og autentisk spansk kyststed hvor du finner fred og ro om du ønsker det. Men området tilbyr også alt fra ulike typer vannaktiviteter som dykking (Cabo de Palos som ligger i nærområdet er Europas dykkeparadis), windsurfing, kanopadling, kiting eller rett og slett sol og bad på stranden.
Det er kun få kilometer til en rekke flotte golfbaner, og den som ligger nærmest er den meget velrennomerte La Manga Club.

Et eldorado for golfspillere

Med sine tre 18-hulls baner kun noen minutter fra resorten i Playa Honda med bil ligger altså det velrennomerte golf- og tennis-anlegget La Manga Club. I tillegg til La Manga Club har du flere andre flotte golfanlegg i nærområdet: Du kan spille på Mar Menor Golf Resort, Serena Golf, Lo Romero (Pilar de la Horadada), Las Ramblas, Villamartin, Campoamor eller Las Colinas - bare for å nevne noen av alle golfbaner du finner i dette området.
Det er også kort vei til de historiske byene Cartagena med mer enn 200 000 innbyggere og Murcia med over 400 000 innbyggere. Det velkjente shoppingsenteret La Zenia Boulevard ligger cirka 25 minutters kjøretur med bil fra Playa Honda.

En velkjent region for SPA

Mar Menor er siden begynnelsen av 1900-tallet en velkjent SPA-region. Leiren på havbunnen er helende for huden og mange henter opp det ”sorte gullet” fra bunnen og smører seg inn i forbindelse med en svømmetur.

Et område som passer for alle!

Dette området passer for alle. Unge som eldre, funksjonsfriske eller rullestolbrukere. Strendene er tilrettelagt for bruk av rullestoler med ramper ut mot vannet som gjør det enkelt å manøvrere rullestolen helt ut i vannet. Det er et eldorado for deg som liker et rolig og behagelig liv med sol, bad og god mat, men også perfekt for deg som ønsker en mer aktiv ferie.
I tillegg til å spille golf kan du få flotte naturopplevelser med trekking, eller sykkelturer i fjellene.

Fakta om Playa Honda / Paraiso

Les mer om våre prosjekt i Play Honda/Paraiso


Villas del Mar
Villas del Mar

Villas del Mar - Kun 300 m fra strendene ved Mar Menor i koselige Playa Honda har du mulighet til å kjøpe en enebolig med 2-4 soverom på meget romslig tomt. Fire husmodeller å velge mellom, alle av høy kvalitet i moderne design med flott opparbeidet hage. Varmekabler på baderommene inkludert. Privat svømmebasseng. Preinstallasjon av aircondition. Underetasje og garasje, samt varmekabler i hele huset tilbys som ekstravalg. I fase I er…

Les mer: /costa-calida/playa-honda-paraiso/villas-del-mar/
 
Last ned info om området

rullestol_symbol.pngOmrådet er godt tilgjengelig for rullestolbrukere. 
Spør oss om tilrettelegging av bolig.