fbpx
  • nbNorsk bokmål

Torre de la Horadada og Higuericas

Populært feriested sommer som vinter

Torre de la Horadada og Higuericas, to spanske tettsteder på fastlandet ved Middelhavet, som i løpet av de siste årene stort sett har vokst sammen. Mange her er fastboende, noe som gjør området like populært sommer som vinter med mange butikker, restauranter og barer, men likevel er det nok strendene og den lille båthavnen som lokker de fleste hit.

Spanjolenes sørlandet

Torre de la Horadada og sørover blir ofte omtalt som spanjolenes sørlandet. Det er i utgangspunkt et boligområde som har vokst i løpet av de siste årene og fra å ha vært et yndet sted for spanjoler har nå mange utenlandske kjøpere fått opp øynene for stedet med det lille tårnet ved vannet. Her bor du med nærhet til Middelhavet og du kan velge mellom forskjellige boliger; alt fra små, lettstelte leiligheter, noen med takterrasse, veldesignede rekkehus, til riktig store eneboliger med mye boltreplass. Prisene i området ligger noe over f.eks. San Pedro del Pinatar. Utbyggingen har vært merkbar i det siste og det er et meget populært område, ikke minst for svensker og nordmenn. Torre de la Horadada, eller bare Torre, som de som er lokalkjent sier, har små kafeer og restauranter som ligger spredd i området, og vi kan garantere at du får mye god sjømat på de fleste av dem. Det finnes også et lite torg hvor du kan synge karaoke på noen av barene, samles med vennegjengen for å se fotballkamp eller bare nyte livet.

Dersom du tar deg noen få minutter med bil sørover finner du et populært sommersted, de lange sandstrendene ved Higuericas. Her samles alle nasjonaliteter i sommermånedene for å sole og bade, bestille noe godt på en av de mange strandbarene, for så å avslutte dagen med en siste dukkert i Middelhavet.

Fra Torre og Higuericas er du raskt ute på motorveien og det er kort avstand til det meste, også til det store shoppingsenteret La Zenia Boulevard, ca. 10 min med bil. Samme avstand sørover til Lo Pagan/San Pedro del Pinatar/Mar Menor.

Fakta om Torre de la Horadada

Les mer om våre prosjekt i Torre de la Horadada/Pilar de la Horadada


Pinada Margove
Pinada Margove

Det er et mindre prosjekt fra solid utbygger i meget populære Torre de la Horadada. Totalt 10 moderne rekkehus over to plan med takterrasse, garasje og felles bassengområde. Beliggenhet Prosjektet Pinada Margove finner du på velkjente Costa Blanca Sør, et område med mer enn 320 soldager per år, og en behagelig gjennomsnittstemperatur på over 18...

Les mer: /costa-calida/torre-de-la-horadada-og-higuericas/pinada-margove/

PortoMarina V
PortoMarina V

PortoMarina V i Torre de la Horadada. Nytt prosjekt med totalt 66 romslige leiligheter hvor du velger mellom bakkeplan og uteplass eller toppetasje med takterrasse. Felles bassengområde. Noen leiligheter med garasje. Ferdigstillelse siste fase nov-22.

Les mer: /costa-calida/torre-de-la-horadada-og-higuericas/portomarina-v/

Villas Torre Margove
Villas Torre Margove

Villas Torre Margove er et prosjekt fra en solid utbygger. 12 stk moderne villaer med privat basseng kun 600 meter ned til Torre de la Horadada sin sjarmerende strandpromenade med nydelig utsikt over Middelhavet. 3 soverom + 3 bad, åpen kjøkkenløsning. Mye naturlig lys. 2 plan + 53,76 m2 stor takterrasse. Pris fra 281.000 til 348.000€ + omk. Ferdigstillelse: Desember 2019

Les mer: /costa-calida/torre-de-la-horadada-og-higuericas/villas-torre-margove/

PortoMarina IV
PortoMarina IV

Prosjektet består av rekkehus og leiligheter med 3 soverom/2 bad. Totalt 56 stk boliger med felles bassengområde. Flytt inn nå. Kun 500 meter til stranden. Beliggenhet Costa Calida Promotores ligger i Alicanteregionen, Costa Blanca Sør. Et område med 320 soldager per år, og en behagelig gjennomsnittstemperatur på over 18 grader. Selve prosjektet bygges kun 300...

Les mer: /costa-calida/torre-de-la-horadada-og-higuericas/portomarina-iv/

Utvalgte boliger