fbpx
  • nbNorsk bokmål

Torre de la Horadada og Higuericas

Populært feriested sommer som vinter

Torre de la Horadada og Higuericas, to spanske tettsteder på fastlandet ved Middelhavet, som i løpet av de siste årene stort sett har vokst sammen. Mange her er fastboende, noe som gjør området like populært sommer som vinter med mange butikker, restauranter og barer, men likevel er det nok strendene og den lille båthavnen som lokker de fleste hit.

Spanjolenes sørlandet

Torre de la Horadada og sørover blir ofte omtalt som spanjolenes sørlandet. Det er i utgangspunkt et boligområde som har vokst i løpet av de siste årene og fra å ha vært et yndet sted for spanjoler har nå mange utenlandske kjøpere fått opp øynene for stedet med det lille tårnet ved vannet. Her bor du med nærhet til Middelhavet og du kan velge mellom forskjellige boliger; alt fra små, lettstelte leiligheter, noen med takterrasse, veldesignede rekkehus, til riktig store eneboliger med mye boltreplass. Prisene i området ligger noe over f.eks. San Pedro del Pinatar. Utbyggingen har vært merkbar i det siste og det er et meget populært område, ikke minst for svensker og nordmenn. Torre de la Horadada, eller bare Torre, som de som er lokalkjent sier, har små kafeer og restauranter som ligger spredd i området, og vi kan garantere at du får mye god sjømat på de fleste av dem. Det finnes også et lite torg hvor du kan synge karaoke på noen av barene, samles med vennegjengen for å se fotballkamp eller bare nyte livet.

Dersom du tar deg noen få minutter med bil sørover finner du et populært sommersted, de lange sandstrendene ved Higuericas. Her samles alle nasjonaliteter i sommermånedene for å sole og bade, bestille noe godt på en av de mange strandbarene, for så å avslutte dagen med en siste dukkert i Middelhavet.

Fra Torre og Higuericas er du raskt ute på motorveien og det er kort avstand til det meste, også til det store shoppingsenteret La Zenia Boulevard, ca. 10 min med bil. Samme avstand sørover til Lo Pagan/San Pedro del Pinatar/Mar Menor.

Fakta om Torre de la Horadada

Les mer om våre prosjekt i Torre de la Horadada/Pilar de la Horadada


PortoMarina Beach
PortoMarina Beach

Portomarina Beach kun 350 m fra stranden. 10 leiligheter hvor du velger mellom bakkeplan med uteplass og privat basseng, eller toppetasje med takterrasse, utekjøkken og privat basseng. Alle sørvendte. Toppetasjen har garasje inkl. Priser fra 258.900€. Ferdigstillelse mai 2023.

Les mer: PortoMarina Beach

PortoMarina V
PortoMarina V

PortoMarina V i Torre de la Horadada. Nytt prosjekt med totalt 66 romslige leiligheter hvor du velger mellom bakkeplan og uteplass eller toppetasje med takterrasse. Felles bassengområde. Noen leiligheter med garasje. Ferdigstillelse siste fase nov-22.

Les mer: PortoMarina V

12 Semis Horadada Margove
12 Semis Horadada Margove

12 Semis Horadada Margove er et prosjekt fra en solid utbygger. 12 stk moderne vertikaldelte med privat basseng kun 400 meter ned til Torre de la Horadada sin sjarmerende strandpromenade med nydelig utsikt over Middelhavet. Beliggenhet Prosjektet ligger på velkjente Costa Blanca Sør, et område med 320 soldager per år, og en behagelig gjennomsnittstemperatur på...

Les mer: 12 Semis Horadada Margove

Utvalgte boliger

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719