La Reserva

Luksusanlegg på La Manga Club

Filer for nedlasting

Tips en venn om La Reserva

Nytt anlegg på La Manga Club bestående av 5 luksusvillaer!
Alle villaene har eget svømmebasseng og egen hage, villaene ligger sør-vendt, førstelinje mot Sørlige Golfbanen med utsikt mot hull nr 11, samt utsikt mot Mar Menor og Middelhavet!

 

entrada extok.jpgLa Reserva er ett nytt anlegg på La Manga Club bestående av 5 luksusvillaer. Alle med fantastisk utsikt, topp standard, kort vei til alt, eget oppvarmet svømmebasseng og egen hage, stor terrasse med mulighet for å ha grill og garasje med plass til to biler.

Anlegget har også tennisbane, Paddle-tennis og eget område for barn hvor de kan leke, som kun tilhører de som eier eller de som er på besøk på anlegget.

La Reserva har 24/7 sikkerhetstjeneste og alle villaene har alarm.


terraza ok.jpgVillaene 1 og 5 har egen underetg på hele 150kvm, de er på 3 etasjer, de har 4 soverom, 3 bad og hele 4 terrasser!
Kjøkkenet har kjøleskap, mikrobølgeovn, ovn og oppvaskmaskin. Villaene har eget vaskerom, hvor vaskemaskin og tørketrommel er inkludert. 
Pris på disse er 1.600.000€

Villaene 2, 3 og 4 er like, de består av 2 etasjer, 4 soverom og 3 bad og 3 terrasser. Kjøkkenet har kjøleskap, mikrobølgeovn, ovn og oppvaskmaskin. Villaene har eget vaskerom, hvor vaskemaskin og tørketrommel er inkludert. 
Pris på disse er 1.400.000€ – Disse villaene selges nå til rabattert pris, nå selges de for 995.000€


Slik ser anlegget La Reserva ut:
anlegget.jpg

For å se plantegninger av disse villlaene, velg Filer for nedlastning og velg den villa typen dere ønsker!

Reserva del Coto (1).JPG exterior ok 2.jpg Reserva del Coto (12).JPG Reserva del Coto (15).JPG