Mar de Cristal

Mar de Cristal

Tips en venn om Mar de Cristal

 Solen har valgt Mar de Cristal

 

DSCN4625.JPGNavnet Mar de Cristal (Det krystallklare vannet) kommer av akkurat det – det krystallklare vannet (Mar Menor), som ligger kun noen hundre meter fra boligene. Felles for alle prosjekt vi selger i Mar de Cristal er at det er gangavstand til stranden. Foruten sol og bad og vannaktiviteter, så finnes et flott tennisanlegg med flere baner, padel-tennisbaner (en miks mellom tennis og squash, spanjolenes yndlingssport), gym og flott utendørs svømmebasseng i nærområdet.  Mar de Cristal er meget koselig for hele familien med barnevennlige strender, isbarer og vannaktiviteter for alle aldre.
Golf: Rett i åsen bak deg ligger et av Europas flotteste resorts, La Manga Club, med sine 3 golfbaner og et anerkjent golfakademi. Klikk for å lese mer her.

Dersom du sitter i rullestol, så er Mar de Cristal godt tilrettelagt med enkel adkomst til stranden/vannet, og generelt god tilgjengelighet til det meste av aktiviteter, restauranter og barer.
Vi hjelper dere gjerne dersom dere har behov for å tilpasse boligen, les mer på: https://www.wop.no/tilpasning.htm


rullestol_symbol.pngResorten er godt tilgjengelig for rullestolbrukere. 
Spør oss om tilrettelegging av bolig.


Våre prosjekter i Mar de Cristal:

Solide byggeren Convasa bygger to ulike villatyper i skandinavisk design. Boligene ligger kun 400 m fra strendene ved Mar Menor. 
Villas Agaves over 2 plan med dobbel takhøyde i stuen
Villas Mar de cristal har alt på 1 plan
Felles:
3 soverom og 3 bad over 140-145 m2 boareale
Stor stue og åpen kjøkkeløsning
Terrasse og privat basseng


Utvalgte boliger