Bygg ditt 200 m2 Drømmehus med brygge [MP9]

La Manga

  • DCIM100MEDIADJI 0077.JPG
  • DCIM100MEDIADJI 0077.JPG
  • Bryggekant
  • Kanalen Med Katamaran Ved Tomten
  • Chalet Torre Margove
  • Chalet Torre Margove (2)
  • Chalet Torre Margove (3)
  • Chalet Torre Margove (4)
  • DCIM100MEDIADJI 0012.JPG

Bolig ID : MP9 / 161038897 - Enebolig

Til salgs € 920 000
Byggeår: 2018 Bolig: 200 m2/Tomt: 1400 m2

Beliggenhet

Lengst ute på La Manga stripen: Veneziola-området, langs kanalen. Mulighet for egen brygge.

La Manga:
Den 22 km lange halvøyen som strekker seg nordover fra Cabo de Palos til Veneziola ligger i Murcia-regionen, 30 minutters biltur fra den historiske havnebyen Cartagena, og med kort vei til de to flyplassene Murcia/ Corvera og Alicante (ALC).
Mar Menor (det lille havet) er Europas største saltvannslagune og det er et eldorado for alle mulige vannsportaktiviteter og også for å nyte sol og bad, neste hele året.
På La Manga kan du velge om du vill bade i det krystallklare Middelhavet og se solen gå opp, eller i det varmere Mar Menor hvor du kan se de mest spektakulære solnedganger. I området finnes utallige restauranter, koselige strandbarer og butikker og i sommermånedene er det to flotte Beach Clubs på La Manga med fest, musikk, mat og drikke.
I området rundt La Manga finnes flere golfbaner, den nærmeste er La Manga Club med sine tre 18-hulls golfbaner i mesterskapsklasse.
Ellers er det et tyvetall golfbaner innen en times kjøring. Verdt å vite er at regionen er blitt kåret til et av de sunneste stedene i verden å leve grunnet et meget jevnt og behagelig klima året rundt. Ingen tungindustri.

Arealbeskrivelse

En sjelden mulighet til å påvirke selv. Vedlagte illustrasjoner er av en villa de har bygget tidligere, vesentlig mindre (ca.160 m2) enn det som er mulig på denne 1.400 m2 store tomten (opp til 400 m2)

Generelt

Noe utover det vanlige - her kan du få din private brygge ved huset som vi bygger for deg basert på dine ønsker (maks 400 m2). Denne annonsen baserer seg på 200 m2 bolig over to etasjer og takterrasse.
Boligen ligger i et attraktivt område for de som søker fred og ro, men som samtidig vil ha tilgang til Beach clubs og restaurantliv på sommeren.

Finansiering:
Vi kan hjelpe til med gode finansieringstilbud i Spania: spansk bank, danske Nykredit eller DNB Luxembourg. 


Ferdigstillelse: Ca. 12-18 mnd. fra byggestart avhengig av valg og tilpasninger.

Video

Kontakt oss i dag!


Kontakt

Loading...
 

Lignende boliger