fbpx
 • nbNorsk bokmål

La Manga Club

Byggeklar Tomt på La Manga Club [LMCT]

Byggeklar Tomt på La Manga Club [LMCT]

Urb. La Manga Club, 30389 Cartagena, Murcia, Spania

Bolig ID : LMCT / 161045571 - Tomt

Til salgs
€ 235 000
 • Dronebilde La Manga Club 2
 • Dronebilde La manga Club
 • Dronebilde La Manga Club 3
 • Dronebilde Las Acacias 3
 • Dronebilde Las Acacias 2
 • Dronebilde las Acacias
 • Ute
 • Fasade basseng
 • VILLA 3D hvit
 • Villa 5D05
 • VILLA 3D Jacuzzi
 • Villa 5D03
Byggeår:
2021
Tomt
570 m2
Ta kontakt nå. Vi arrangerer visninger over nett!

Beliggenhet

La Manga Club (som i areale er tre ganger så stort som Monaco, 560 hektar) i Murcia-regionen, ligger kun 10-15 minutters biltur fra den historiske havnebyen Cartagena, samtidig som det er kort vei til de to flyplassene Murcia-Corvera (RMU) og Alicante (ALC).
La Manga Club med over 20 ulike restauranter og barer tilbyr alt fra det spanske kjøkken til indisk, asiatisk og italiensk, for å nevne noe. Her finnes også 5-stjernes hotell og SPA, og mange aktiviteter for alle aldre.

Denne tomten er i den nye communitien, Las Acacias: Det ligger i hjertet av La Manga Club og består av totalt 29 tomter/boliger i ulike størrelser fra 500m2. 

Verdt å merke seg: Resorten ligger i Murciaregionen med 320 soldager i året og det mildeste vinterklima i hele fastlands-Europa! Ideelt sted for alle generasjoner og interesser, året rundt. 

Arealbeskrivelse

570 m2 stor tomt hvor du kan få bygget din drømmebolig med vår hjelp. Boligens areal er maks 200 m2 over 2 plan + underetasje på maks 100-110 m2, samlet 310 m2.

Generelt

På tomten er det regulert for å bygge eneboliger med privat basseng. Fasaden skal ha en moderne stil. Det er 18 ledige tomter pr. mai-20.
La Manga Club er en meget veldrevet resort og takket være over 45 års kontinuerlig investering i området, med det for øyet fra starten av, å være en Resort utover det vanlige, kan vi i dag med glede konstatere at La Manga Club fremdeles er minst like populært.
Du finner over 20 ulike restauranter og barer på området som tilbyr alt fra det spanske kjøkken til indisk, asiatisk og italiensk, for å nevne noe.
Det er en fin miks av fastboende og ferierende og her finner du alt fra mindre leiligheter og villaer til store, meget luksuriøse eiendommer.
La Manga Club har også 5-stjerners hotell, leilighetshotell og SPA, og resorten tilbyr mange aktiviteter for alle aldre, året rundt.

Finansiering: Vi kan hjelpe til med meget gode finansieringstilbud. Mulig å søke om byggelån i spansk bank i fm godkjennelse av prosjektet.

Byggestart: Etter kjøp av tomten.

Ferdigstillelse: ca.12 mnd. etter signert kontrakt.

Betalingsbetingelser på byggingen: Etter nærmere avtale. Følger byggingen.

Eksempler på eneboliger vi kan bygge:

3 soverom, les mer her
4 soverom, les mer her
5 soverom, les mer her

Kom ned å se selv, les om våre private visningsturer her.

Adkomst/Tomteforhold

Inne på populære La Manga Club, en velkjent resort i Murcia-regionen ved Middelhavet. Her er alt åpent året rundt og nærområdet byr på både spanske landsbyer, fiskelandsbyen Cabo de Palos, La Manga del Mar Menor med Europas største saltvannslagune, og storbyene Cartagena og Murcia en liten kjøretur unna. Her er det mange koselige cafeer og restauranter og et rikt aktivitetstilbud for alle aldre, året rundt.

Les mer på våre kommunikasjonssider her

Video

La manga Club- Las Acacias Video

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719


Lignende boliger