fbpx

Visningstur til Spania med Wergeland & Partners

Par I Solstoler 

Visningstur

Vurderer du å kjøpe bolig i Spania? Velkommen en til nyttig og inspirerende visningstur til Murcia, Costa Calida og Costa Blanca Sør med Wergeland & Partners. Dersom du ikke kan komme, la oss vise deg via FaceTime/WhatsApp!

Siden vi er i Spania kan vi holde private visninger for deg eller på FaceTime/WhatsApp. Vi er på plass slik vi har vært siden 2004 og er klare for å hjelpe flere, med eller uten «live-videovisning”.

 

Program

Vi tilpasser alltid en visningstur til deg som kunde. I forkant av din reise til Spania vil vi ha kontakt for å få vite mest mulig om dine ønsker og behov. Vi vil også fortelle deg litt om ulike områder for å kartlegge hva vi skal konsentrere oss om nå vi sees i Spania. Derfor er det en stor fordel om du/dere tenker i gjennom hva som er viktig. Vi pleier å si at det er stor forskjell på og hva som er ”greit å ha” og det som er ”absolutt nødvendig”.  Dersom du f.eks. må ha tre soverom fordi dere er en stor familie som alltid reiser sammen, vil ”verdens fineste rekkehus” med kun to soverom ikke være et alternativ. Er ett ekstra soverom kun et ønske fordi det er greit å ha når venner kommer å besøk, kanskje en sovesofa i stuen kan være et alternativ.

Det er mye å tenke på, derfor er vi her for å hjelpe deg å finne din drømmebolig.

Når du kommer på visning med oss er det alltid individuelt, dvs. kun med deg/dere. Vanligvis inngår følgende, men det er alltid mulighet for å tilpasse f.eks. antall dager, det er bare å spørre.

  • Overnatting 2 netter i dobbeltrom på hotell, inkludert frokost
  • Transport til /fra flyplassen i Spania (Alicante/Corvera)
  • Visning av boliger og aktuelle områder, tilpasset hver kunde sine interesser og behov
  • Lunch

Pris: 250€* per par

*: Ved kjøp av bolig/tomt under oppholdet refunderer vi 250€.

En visningstur er en flott og effektiv måte å velge ut et boligobjekt på. Det gir deg også muligheten til å se litt av området og regionen. Vi har bodd i dette området selv siden 2004, så her er vi på hjemmebane og kan gi dere mye nyttig informasjon.

Flyreisen: Flybilletten betaler og kjøper du selv
Flyruter:
Direktefly til Alicante flyplass (ALC). Om Alicante flyplass, les her.
Murcia flyplass, Corvera (RMU). Les mer om flyplassen her.

Kontakt oss i dag – vi gleder oss til hjelpe deg også:
Email: post@wop.no 
Tel Tom: +34 690 069 719