fbpx
  • nbNorsk bokmål

Wergeland Design

Wergeland Design

Hvem er Wergeland Design?

I 2004-05 flyttet vi til Spania og mannen min Tom og jeg startet meglerfirmaet Wergeland & Partners, hvor jeg et par år senere begynte å utvikle mitt konsept som et komplement til boligformidlingen, og som i 2014 blev til Wergeland Design. 

Jeg har en Master i eiendomsforvaltning og eiendomsmegling i Spania, er utdannet siviløkonom fra Sverige og har dessuten jobbet med design og interiør i Skandinavia. Jeg har drevet et par hotell og har også fått muligheten til å designe offentlig miljø, deriblant noen barer og restauranter, i tillegg til noen hotell-lobbyer, og faktisk også en teater foajé.

Navnet sier Design, men egentlig er det så mye mer. Jeg har siden 2007 gitt råd til våre kunder når det gjelder alt fra interiør og møbler, oppussing og ikke minst til de som kjøper i prosjekt eller en tomt for å bygge sin egen bolig.
Der fungerer jeg som bindeledd mellom arkitekt, utbygger og deg som kunde, noe som gir deg en god forutsetning til å få det som du vil, bl.a. fordi jeg snakker spansk, har levd i landet i mange år og kjenner både den skandinaviske kulturen, og den spanske.

Hvordan fungerer det?

Jeg treffer som oftest kunden allerede i forbindelse med kjøp av bolig. Vi diskuterer ønsker og behov og forslag til løsninger, uansett om du kjøper på tegnestadiet, i ferdig prosjekt eller en bruktbolig. Jeg hjelper deg bl.a med å være

Bindeledd mellom deg, arkitekten og byggeren

Rådgiver vedr. materialvalg, møbler og interiør

Prosjektleder for oppussingsprosjekt

Jeg snakker spansk og dette pleier våre kunder å sette stor pris på, siden all kommunikasjon blir mellom deg og meg på ditt språk, men jeg tar det hele videre med våre spanske samarbeidspartnere.

 

Ta kontakt: mona@wop.no, alt. på mobil: +34 690 069 809

 

 

 

IMG-20141221-WA0004.jpg

 

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719