fbpx
  • nbNorsk bokmål

Tilpasse boligen for rullestol

Tjenester

Vi har løsningene for deg

Dersom du har spesielle behov for tilpasninger i din bolig så hjelper jeg deg gjerne med alt fra bredere dører til terskeleliminatorer og tilpassede dusj-løsninger. Er du i ferd med å kjøpe bolig under bygging er jeg bindeledd mellom deg og utbygger for å hjelpe deg å få det akkurat som du vil.

Områder som er egnet for rullestolbrukere

Flere av våre områder hvor vi formidler boliger er vel egnet for deg som bruker rullestol og har litt vanskelig for å ta deg frem. Costa Calida er kjent for sine lange strender og her er det ikke fjellene som står i fokus, men heller et jevnere landskap med flotte turmuligheter for alle. Vi har merket de områdene vi mener er spesielt godt egnet for deg med rullestol med et symbol på våre websider. Dette fordi ikke bare selve boligen kan tilpasses, men hele området rundt, og også de nærmeste strendene tilbyr diverse utstyr for å gjøre din dag på stranden enklere og hyggeligere.

Hva kan jeg hjelpe med helt konkret?

Jeg har gjennom årene hjulpet flere av mine kunder med tilpasninger i deres bolig, dette er noe av det jeg kan hjelpe deg med

  • Ekstra brede dører
  • Tilpasse baderom
  • Terskeleliminator
  • Lister som forsterker hjørner og dører/vegger i boligen
  • Spesialtilpassede møbler
  • Plassering/montering av møbler og interiør i tilpasset høyde

Dersom du skulle velge å kjøpe bolig i et prosjekt under bygging, kan de aller fleste utbyggere tilpasse boligen din allerede i bygg stadiet, noe som gjør at du kan få det akkurat som du vil, samtidig som prisen er adskillig lavere enn å gjøre det etter ferdigstillelse.

Oversikt over våre tjenester, se her.

Det er bare å ta kontakt hvis du vil at jeg skal hjelpe deg:
Email: mona@wop.no
Tel: +34 690 069 809