fbpx
  • nbNorsk bokmål

Vi gjør ditt liv enklere i Spania!

Wergeland Design

I 2004-05 flyttet min mann Tom og jeg til Spania og startet meglerfirmaet Wergeland & Partners. Samtidig begynte jeg å utvikle mitt eget konsept som et komplement til boligformidlingen. Dette ble til Wergeland Design. Jeg har en Master i eiendomsforvaltning og eiendomsmegling fra Spania. Fra Sverige har jeg en siviløkonom utdannelse og har dessuten jobbet flere år med design og interiør i Skandinavia.

Lang erfaring med design- og interiørprosjekt

Jeg har drevet et par hoteller og har også fått muligheten til å designe i offentlig miljø, blant annet noen barer og restauranter. I tillegg har jeg også vært med på design- og interiørprosjekt tilknyttet hotell-lobbyer og faktisk også en teaterfoajé. Navnet lyder Wergeland Design, men det er egentlig så mye mer enn det. Jeg gir råd til våre kunder når det gjelder alt fra interiør og møbler, oppussing og ikke minst til de som kjøper i et boligprosjekt eller en egen tomt for å bygge sin bolig. Der fungerer jeg som bindeledd mellom arkitekt, utbygger og deg som kunde, noe som gir deg en god forutsetning til å få det som du vil. Det er en stor fordel at jeg snakker spansk, har levd her i Spania i mange år og kjenner den spanske og den skandinaviske kulturen.

Hvordan fungerer det?

Jeg treffer som oftest kunden allerede i forbindelse med kjøp av bolig. Vi diskuterer ønsker og behov og forslag til løsninger, uansett om du kjøper på tegnestadiet, i et ferdig prosjekt eller en bruktbolig. Jeg hjelper deg blant annet med å være

  • Bindeledd mellom deg, arkitekten og byggeren
  • Rådgiver vedrørende materialvalg, møbler og interiør
  • Prosjektleder for et oppussingsprosjekt

Jeg snakker spansk og dette pleier våre kunder å sette stor pris på, siden all kommunikasjon blir mellom deg og meg på ditt språk (norsk, svensk eller engelsk), mens jeg tar det hele videre med våre spanske samarbeidspartnere.

Er dette av interesse for deg? Ta kontakt – jeg hjelper deg gjerne.

Oversikt over våre tjenester, se her.

Email: mona@wop.no
Tel: +34 690 069 809
Eller send meg en melding her.

In english

En Español