• nbNorsk bokmål

Wergeland Design

Vår lokalkunnskap er din trygghet

I 2004-05 flyttet vi til Spania og mannen min Tom og jeg startet meglerfirmaet Wergeland & Partners. Jeg begynte et par år senere å utvikle mitt konsept som et komplement til boligformidlingen, og som i 2014 blev til Wergeland Design.
Jeg har en Master i eiendomsforvaltning og eiendomsmegling i Spania. Utdannet siviløkonom fra Sverige og har dessuten jobbet med design og interiør i Skandinavia.
Jeg har drevet et par hotell, fått muligheten til å designe offentlig miljø, deriblant noen barer og restauranter, i tillegg til noen hotell-lobbyer, og også en teater-foajé.
Navnet sier Design, men egentlig er det så mye mer. Jeg har siden 2007 gitt råd til våre kunder når det gjelder interiør, møbler og oppussing. Til de som kjøper i prosjekt eller en tomt for å bygge sin egen bolig, fungerer jeg som bindeledd mellom arkitekt, utbygger og deg som kunde.
Det gir deg en god forutsetning til å få det som du vil fordi jeg snakker spansk, har levd i landet i mange år og kjenner både den skandinaviske og spanske kulturen.

Hvordan fungerer det?
Jeg treffer som oftest kunden allerede i forbindelse med kjøp av bolig. Vi diskuterer ønsker og behov og forslag til løsninger. Det gjelder uansett om du kjøper på tegnestadiet, i ferdig prosjekt eller en bruktbolig. Jeg hjelper deg bl.a med å være

  • Bindeledd mellom deg, arkitekten og byggeren
  • Rådgiver vedr. materialvalg, møbler og interiør
  • Prosjektleder for oppussingsprosjekt

Jeg snakker spansk, som våre kunder å sette stor pris på siden all kommunikasjon blir mellom deg og meg på ditt språk. Jeg tar det hele videre med våre spanske samarbeidspartnere.

Ta kontakt:
e-mail: mona@wop.no
Tel: +34 690 069 809