Wergeland Design

Jeg hjelper deg gjerne

Wergeland Design

Hvem er Wergeland Design?

I 2005 flyttet vi til Spania og mannen min Tom og jeg startet meglerfirmaet Wergeland & Partners, hvor jeg et par år senere begynte å utvikle mitt konsept som et komplement til boligformidlingen, og som i 2014 blev til Wergeland Design. 

Navnet sier Design, men egentlig er det så mye mer. Jeg har siden 2007 gitt råd til våre kunder når det gjelder alt fra interiør og møbler, oppussing og ikke minst til de som kjøper i prosjekt eller en tomt for å bygge sin egen bolig.
Der fungerer jeg som bindeledd mellom arkitekt, utbygger og deg som kunde, noe som gir deg en god forutsetning til å få det som du vil, bl.a. fordi jeg snakker spansk, har levd i landet i mange år og kjenner både den skandinaviske kulturen, og den spanske.

Jeg er utdannet siviløkonom fra Sverige og har dessuten jobbet med design og interiør i Skandinavia. Jeg har drevet et par hotell og har også fått muligheten til å designe offentlig miljø, deriblant noen barer og restauranter, i tillegg til noen hotell-lobbyer, og faktisk også en teaterfoajé.

Hvordan fungerer det?

Jeg treffer som oftest kunden allerede i forbindelse med kjøp av bolig. Vi diskuterer ønsker og behov og forslag til løsninger, uansett om du kjøper på tegnestadiet, i ferdig prosjekt eller en bruktbolig. Jeg hjelper deg bl.a med å være

–       Bindeledd mellom deg, arkitekten og byggeren

–       Rådgiver vedr. materialvalg, møbler og interiør

–       Prosjektleder for oppussingsprosjekt

Jeg snakker spansk og dette pleier våre kunder å sette stor pris på, siden all kommunikasjon blir mellom deg og meg på ditt språk, men jeg tar det hele videre med våre spanske samarbeidspartnere.

 

Ta kontakt: mona@wop.no, alt. på mobil: +34 690 069 809           

 

 

                                                      

IMG-20141221-WA0004.jpg