fbpx
 • nbNorsk bokmål
 • På tide å la oss bygge din spanske drømmebolig!

  Vi tegner hus etter dine ønsker og behov – og i alle prisklasser

  Les mer
 • Kom på visning nå!

  Vi har mange flotte prosjekt i ulike områder.

  Velg mellom enebolig, rekkehus eller leilighet. Innflyttingsklart, eller under konstruksjon. Vi kan også hjelpe deg med å få bygget ditt eget hus, helt etter ditt ønske!

  Kom på visning nå!
 • Europas golfparadis!

  Baner for alle!

  Uansett om du er golfspiller på høyt nivå, eller nybegynner - her finner du baner som passer deg!

  Kom på visning nå!
 • Sol, bad og vannaktiviteter!

  Det blir en dag på stranden, avslappende eller aktiv - du velger!

  Kom på visning nå
 • Wergeland & Partners – Tom

  Boligformidling i Spania siden 2004 - din trygghet. 

  Jeg har hjulpet våre kunder å kjøpe drømmeboligen i Spania i over 15 år. Lang fartstid som fastboende i landet gir erfaring og trygghet for deg som kunde. Jeg kjenner områdene godt, og kan anbefale hva som passer deg og dine ønsker og behov. Når du en dag skal selge er jeg også her for å hjelpe deg.

  Kontakt meg
 • Wergeland Design – Mona

  I have a Master exam in Property Management and Real Estate and long time experience helping clients furnish, expand or redo their homes. 

  Get good advise and new ideas when changing bath room, kitchen, aircondition, adding storage or just installing an awning.

  Les mer
 • Wergeland Design – Mona

  Master i eiendomsmegling, lang interiørerfaring. 

  Jeg hjelper deg med interiør, møbler og oppussing og er bindeledd mellom utbygger/arkitekt og deg som kunde hvis du kjøper i prosjekt, eller en tomt for å bygge din egen bolig. 

  Les mer
 • La oss utvikle og innrede din bolig i Spania!

  Wergeland Design har siden 2007 gitt råd til våre kunder når det gjelder alt fra interiør, møbler og oppussing - til de som kjøper tomt for å bygge sin egen bolig.

 • Let’s develop and decorate your property in Spain!

  Since 2007, Wergeland Design has been advising our customers on everything from interiors, furniture and renovation projects.

Våre tjenester

Kjøkken og bad

Kjøkken & bad

Vi hjelper deg gjerne med alt fra noen tilpasninger til å skifte hele kjøkken og baderom. Vi kommer gjerne på befaring, og sender deretter konkret

Maling & lakkering

En enkel måte å fornye boligen på uten at det koster veldig mye er å male og lakkere dører og garderobeskap. Vi kommer gjerne på befaring, og

Om Wergeland Design

Vi gjør ditt liv enklere i Spania!

I 2004-05 flyttet min mann Tom og jeg til Spania og startet meglerfirmaet Wergeland & Partners. Et par år senere begynte jeg å utvikle mitt eget konsept som et komplement til boligformidlingen. I 2014 ble dette til Wergeland Design. Jeg har en Master i eiendomsforvaltning og eiendomsmegling fra Spania, er utdannet siviløkonom fra Sverige og har dessuten jobbet flere år med design og interiør i Skandinavia.