fbpx
  • nbNorsk bokmål

Kjøp av bolig med Wergeland & Partners

Finne bolig i Spania

Kjøp av bolig med Wergeland & Partners

Vi har tatt hånd om våre kunders ønsker og behov siden 2004. Vårt hovedfokus er, og har alltid vært deg, uansett om du skal kjøpe, eller en dag selge.

Hvem er vi?

Vi, Mona og Tom Wergeland, eiere og ansvarlige for virksomheten i Wergeland & Partners. Mona har en Master i eiendomsforvaltning og eiendomsmegling fra Spania, er utdannet siviløkonom fra Sverige og har dessuten jobbet flere år med design og interiør i Skandinavia. Tom er selger med meget lang fartstid i IT-bransjen før det ble boligformidling i stedet. For Tom er det dine ønsker og behov som står i fokus, og han finner garantert noe som er perfekt for deg.

Vi bor her og kjenner markedet

Vi har vært fastboende i Spania siden 2004-2005 og drevet virksomheten like lenge. Med så mange års erfaring med formidling av boliger og design/interiør i en av Europas mest ekspansive regioner, kan vi trygt si at vår erfaring kommer deg til gode som kunde. Vi guider deg trygt og enkelt gjennom hele kjøpsprosessen med hjelp av våre samarbeidspartnere og vi vil underveis også sikre at du får finansielle og juridiske produkter som passer dine behov. 

Vi finner den perfekte boligen for deg

Uansett om du kjøper som investering, for å bruke som feriebolig eller som permanent bolig – Wergeland & Partners vil ikke bare kunne finne den perfekte boligen for deg. Vi behandler alle individuelt, det er dine ønsker og behov som står i fokus. Før vi går i gang med å finne noen utvalgte objekt, går vi alltid gjennom hva som er viktig, og betyr mye for deg. Det kan være beliggenhet, størrelse, pris, nytt, brukt eller en tomt for å bygge sin egen drømmebolig.

Vi hjelper deg med papirarbeidet

Prosessen med kjøp av bolig i Spania er annerledes enn i Skandinavia. Les mer her.

Fakta Wergeland & Partners

  • Individuell oppfølging fra første kontakten
  • Nye prosjekt, bruktboliger og tomter med egen designet bolig
  • Resort, strand og innland
  • Vi samarbeider med nøye utvalgte byggere i regionen
  • Vi er her også når du skal selge
  • Vi formidler fordelaktig finansiering
  • Vi, Mona i Wergeland Design, hjelper deg med møbler, design og interiør, konstruksjon og oppussing, les mer her.


Kontakt oss i dag – vi gleder oss til hjelpe deg også!
Email: post@wop.no 
Tel: +34 690 069 719

Velkommen til oss. Kom ned å se selv, les om våre private visningsturer her.

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719