fbpx
  • nbNorsk bokmål

Mar de Cristal

Sjarmerende Mar de Cristal

Mar de Cristal er en liten, koselig kystby i Murcia-regionen. Området har 320 soldager i året, noe som gir en behagelig gjennomsnittstemperatur på over 18 grader. Prosjektene vi tilbyr her har alle rusleavstand til vannet og badetemperaturen er deilig nesten hele året.

Leilighet eller hus med basseng. Kort vei til strand og hav

I Mar de Cristal kan du velge mellom eneboliger med privat basseng og meget god planløsning, eller moderne leiligheter i flott prosjekt med felles bassengområde. Begge disse prosjektene ligger kun en kort spasertur fra havet og strendene ved Mar Menor. Her har du stranden cirka 200-400 meter fra boligen din.
Til Middelhavet kan du sykle på noen få minutter. Her ligger det flere koselige barer, restauranter og cafeer. Dette er et lite, spansk kyststed hvor du finner fred og ro hvis du ønsker det, men området tilbyr også alt fra ulike typer vannaktiviteter som dykking (Cabo de Palos ligger i nærområdet og er Europas dykkeparadis), windsurfing, kano, kiting eller rett og slett bare sol og bad.

Et eldorado for golf - tennis - padel - sykle - dykke - surfe - kite - m.m.

Fra Mar de Cristal er det kun få kilometer til en rekke flotte golfbaner. Golfbanen som ligger nærmest er den meget velrennomerte La Manga Club med sine tre 18-hulls baner bare noen minutters kjøretur fra boligprosjektet. Du kan også spille på golfbanene Mar Menor Golf Resort, Serena Golf og Roda Golf for for å nevne noen av de +20 banene i regionen. 
Mar de Cristal har flere tennisbaner og padel-baner. La Manga Club har 28 tennisbaner og 7 Padel-baner. 
Syklister elsker området. Samme gjelder de som liker å løpe og gå i tillegg til de ekstreme som foretrekker triatlon.

Vannsportaktiviteter er et eldorado i Mar Menor lagunen.Det er også kort vei til de historiske spanske byene Cartagena med mer enn 200.000 innbyggere og Murcia som har over 400.000 innbyggere. Det tar cirka 20 minutter å kjøre til det velkjente La Zenia Boulevard shopping senter - et mekka for dem som liker shopping.

En velkjent SPA-region

Dette området er en også en velkjent SPA – region. Mar Menor er siden begynnelsen av 1900-tallet en velkjent SPA-region. Leiren på havbunnen har en legende effekt for huden og mange henter opp det ”sorte gullet” fra bunnen og smører seg inn i forbindelse med en svømmetur.

Fakta om Mar de Cristal

Mona og Tom, Wergeland & Partners, har levd og arbeidet med boligformidling og innredning/oppussing i Spania siden 2004. Les her om hvordan vi kan hjelpe deg også.

Les mer om våre prosjekt i Mar de Cristal

 


Villas Mar de Cristal VI
Villas Mar de Cristal VI

Strandnært villaprosjekt i koselige Mar de Cristal kun 300 m fra strendene ved Mar Menor. Totalt seks eneboliger med meget god planløsning. 144 m2 fordelt på 3 sov/ 2 bad, åpen stue/kjøkkenløsning mot romslig hage med privat basseng. 75 m2 takterrasse. 413 m2 tomt. Alt på ett plan. Biloppstillingsplass og bod. Ferdigstilt våren 2024.

Les mer: Villas Mar de Cristal VI

Oasis Beach
Oasis Beach

I koselige Mar de Cristal kun 600 m fra strendene ved Mar Menor. 2 og 3 sov/ 2 bad med åpen stue/kjøkkenløsning mot romslig terrasse og felles bassengområde. Bakkeplan m ekstra stor terrasse, 2. og 3. etg. noe rimeligere, og toppetasje med privat takterrasse. Bod og garasjeplass inkl. i prisen. Ferdigstillelse våren 2024. Pris fra 240.000€

Les mer: Oasis Beach

Utvalgte boliger

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719