fbpx
  • nbNorsk bokmål

Mar de Cristal

Sjarmerende Mar de Cristal

Mar de Cristal er en liten, koselig kystby i Murcia-regionen. Området har 320 soldager i året, noe som gir en behagelig gjennomsnittstemperatur på over 18 grader. Prosjektene vi tilbyr her har alle rusleavstand til vannet og badetemperaturen er deilig nesten hele året.

Leilighet eller hus med basseng. Kort vei til strand og hav

I Mar de Cristal kan du velge mellom eneboliger med privat basseng og meget god planløsning, eller moderne leiligheter i flott prosjekt med felles bassengområde. Begge disse prosjektene ligger kun en kort spasertur fra havet og strendene ved Mar Menor. Her har du stranden cirka 200-400 meter fra boligen din.
Til Middelhavet kan du sykle på noen få minutter. Her ligger det flere koselige barer, restauranter og cafeer. Dette er et lite, spansk kyststed hvor du finner fred og ro hvis du ønsker det, men området tilbyr også alt fra ulike typer vannaktiviteter som dykking (Cabo de Palos ligger i nærområdet og er Europas dykkeparadis), windsurfing, kano, kiting eller rett og slett bare sol og bad.

Et eldorado for golf

Fra Mar de Cristal er det kun få kilometer til en rekke flotte golfbaner. Golfbanen som ligger nærmest er den meget velrennomerte La Manga Club med sine tre 18-hulls baner bare noen minutters kjøretur fra boligprosjektet. Du kan også spille på golfbanene Mar Menor Golf Resort, Serena Golf og Roda Golf for for å nevne noen av de 21 banene i regionen.
Det er også kort vei til de historiske spanske byene Cartagena med mer enn 200.000 innbyggere og Murcia som har over 400.000 innbyggere. Det tar cirka 20 minutter å kjøre til det velkjente La Zenia Boulevard shopping senter - et mekka for dem som liker shopping.

En velkjent SPA-region

Dette området er en også en velkjent SPA – region. Mar Menor er siden begynnelsen av 1900-tallet en velkjent SPA-region. Leiren på havbunnen er helende for huden og mange henter opp det ”sorte gullet” fra bunnen og smører seg inn i forbindelse med en svømmetur.

Fakta om Mar de Cristal

Les mer om våre prosjekt i Mar de Cristal

 


Antilia Terraces Apartments IV
Antilia Terraces Apartments IV

Siste fasen i nytt strandprosjekt! 64 moderne leiligheter (siste 16 lansert nå) i nydelige Mar de Cristal kun 400 m fra strendene ved Mar Menor. 2 og 3 sov/ 2 bad med åpen stue/kjøkkenløsning mot romslig terrasse og felles bassengområde. Moderne bad og kjøkken. Velg mellom bakkeplan leilighet med hage og 2. etg. med privat takterrasse inkludert i prisen. Bod og parkeringsplass i underetasje/garasje inkludert i prisen.

Les mer: /costa-calida/mar-de-cristal/antilia-terraces-apartments-iv/

Antilia Terraces Apartments III
Antilia Terraces Apartments III

Nytt strandprosjekt! 64 moderne leiligheter (32 lansert nå) i nydelige Mar de Cristal kun 400 m fra strendene ved Mar Menor. 2 og 3 sov/ 2 bad med åpen stue/kjøkkenløsning mot romslig terrasse og felles bassengområde. Moderne bad og kjøkken. Velg mellom bakkeplan leilighet med hage og 2. etg. med privat takterrasse inkludert i prisen. Bod og parkeringsplass i underetasje/garasje inkludert i prisen.

Les mer: /costa-calida/mar-de-cristal/antilia-terraces-apartments-iii/

Villas Alamos
Villas Alamos

Villa Alamos i koselige Mar de Cristal, kun 400 m fra strendene ved Mar Menor, er et nytt prosjekt med kun 10 koselige 3 soveroms, moderne villaer med livsløpsstandard, alt på ett plan. Beliggenhet Villas Alamos ligger kun 400 m. fra strendene ved Mar Menor i Murcia-regionen på Costa Calida. Her finer du det koselige...

Les mer: /costa-calida/mar-de-cristal/villas-alamos/

Antilia Terraces Apartments II
Antilia Terraces Apartments II

Nytt strandprosjekt! 32 moderne leiligheter i nydelige Mar de Cristal kun 400 m fra strendene ved Mar Menor. 2 og 3 sov/ 2 bad med åpen stue/kjøkkenløsning mot romslig terrasse og felles bassengområde. Moderne bad og kjøkken. Velg mellom bakkeplan leilighet med hage og 2. etg. med privat takterrasse inkludert i prisen. Bod og parkeringsplass i underetasje/garasje inkludert i prisen.

Les mer: /costa-calida/mar-de-cristal/antilia-terraces-apartments-ii/

Utvalgte boliger