• nbNorsk bokmål

Om regionen

Murcia-regionen

Spania er Skandinavers reisemål nr.1 i Europa. Meget godt og fleksibelt flytilbud til det mest solsikre stedet året rundt, kombinert med et bredt aktivitetstilbud, utsøkt mat og drikke, gjør dette landet til en vinner blant alle aldersgrupper.
Costa Calida/Murcia-regionen ligger i den sydøstre delen av Spania, syd for Costa Blanca. Det er kanskje den siste urørte kystdelen i Spania.
Regionen har et meget variert landskapsbilde; vakre fjell, frodige daler, ørkenlandskap og milevis med sand- og klippestrender hvor du kan kaste deg ut i det krystallklare Middelhavet.

Her finner du informasjon om våre vakre strender i regionen: murciaturistica.es/en/tourism.beaches, bruk nedtrekksmeny i «Destination» og velg deretter f.eks. La Manga. Trykk «Search»
 
Her finner du også informasjon om hvilke strender som er spesielt tilpasset handikappede, de er merket med symbol for rullestolbrukere.

Verdens Helseorganisasjon (WHO) har utpekt Costa Calida og resten av den spanske kysten til det beste sted å bo i Europa basert på helsemessige kriterier.

Murcia er det perfekte stedet for deg som ønsker innsyn i det spanske hverdagslivet. Murcia er velsignet med mye variert og spennende kunst og historie.

Karthagenerne , Fønikere, Grekere, Romerne og Maurerne har alle påvirket regionen.
Grunnlagt ca. 831 AD av maurerne i sentrum av "River Segura Valley".

Mange vakre katedraler, slott og offentlige bygninger ser du idet sjarmerende bybildet.

Murcia er den perfekte destinasjonen for deg som søker ekstremsport også.
"White-water canoeing", klippedykking, havdykking, paragliding og hang gliding.

Eller kanskje du helst vil spille tennis, gå en runde golf, eller bare nippe til et glass med akkurat det innholdet du ønsker akkompagnert av kulinariske høydepunkt?
Et hav av muligheter for deg.
Drømmer du om å dra Visa-kortet? Her finnes det mange shopping-fasiliteter.

 

Kart: http://maps.google.es/

Les mer på Murcia turistkontor offisielle side her

Cartagena, les mer på deres offisielle hjemmeside her