fbpx
  • nbNorsk bokmål

Om regionen

Murcia-regionen

Spania er skandinavers reisemål nummer 1 i Europa. Et meget godt og fleksibelt flytilbud til de mest solsikre steder året rundt, kombinert med et bredt aktivitetstilbud, samt utsøkt mat og drikke, gjør dette landet til en vinner blant alle aldersgrupper. Costa Calida/Murcia-regionen ligger i den sydøstre delen av Spania, syd for Costa Blanca. Det er kanskje den siste urørte og genuine kystdelen i Spania.

Costa Calida / Murcia-regionen

Denne regionen - den varme kysten - har et meget variert landskapsbilde. Området tilbyr alt fra vakre fjell, frodige daler, ørkenlandskap og milevis med sand- og klippestrender hvor du kan kaste deg ut i det krystallklare Middelhavet. Her finner du også informasjon om hvilke strender som er spesielt tilpasset handikappede, de er merket med symbol for rullestolbrukere.

Det beste stedet å bo i Europa basert på helsemessige kriterier

Verdens Helseorganisasjon (WHO) har utpekt Costa Calida og resten av den spanske kysten til det beste sted å bo i Europa basert på helsemessige kriterier. Murcia er det perfekte stedet for deg som ønsker innsyn i det spanske hverdagslivet. Dette området er velsignet med mye variert og spennende kunst og historie. Kartagere, fønikere, grekere, romere og maurere har alle påvirket regionen som ble grunnlagt cirka i 831 f.kr. av maurerne i sentrum av "Rio Segura".

Et område som er rikt på historie og rikt på aktivitetstilbud

Du ser mange vakre katedraler og offentlige bygninger i det sjarmerende bybildet. Murcia er den perfekte destinasjonen for deg som søker ekstremsport også. "White-water canoeing", klippedykking, havdykking, paragliding og hang gliding. Eller kanskje du helst vil spille tennis, gå en runde golf, eller bare nippe til et glass med akkurat det innholdet du ønsker akkompagnert av kulinariske høydepunkt? Elsker du shopping? Her finnes det mange shopping-fasiliteter. Murcia tilbyr rett og slett et hav av muligheter.

Kart: http://maps.google.es/

Les mer på Murcia turistkontor offisielle side her

Cartagena, les mer på deres offisielle hjemmeside her


Handikapvennlig
Handikapvennlig

Meget rullestolvennlig område Via våre kunder som bruker rullestol har vi lært av deres erfaringer med å finne steder som er godt egnet for rullestolbrukere. Det gjelder både i forhold til selve boligen, men også med tanke på området rundt. På Costa Calida har vi flere flotte og velegnede områder for deg som bruker rullestol....

Les mer: Handikapvennlig

Costa Calida
Costa Calida

Costa Calida har 320 soldager i året, behagelig gjennomsnittstemperatur på over 18 grader. Noen av Spanias fineste strender, krystallklart vann og koselig atmosfære.

Les mer: Costa Calida

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719