• nbNorsk bokmål

San Pedro del Pinatar

San Pedro del Pinatar

San Pedro del Pinatar ligger på den nordlige enden av europas største saltvannslagune, Mar Menor. Allerede på 1800-tallet ble byen et senter for rekreasjon for innbyggerne, og de formuende bygget sommerresidens på denne delen av kysten, mye takket være de helsefremmende og helbredende egenskapene saltvann og gytjebad i Mar Menor fremdeles den dag idag, er kjent for.

Sanddynene og strendene i La Llana er den eldste av de regionale parkene i Murcia, her kan den fugleinteresserte se mer enn hundre fuglearter, blant annet flamingo.

I tillegg til parken, hvor du kan beundre flora og fauna er et besøk i herskapshuset Casa del Reloj å anbefale. Det er en av områdets beste restauranter. Eller en av de to restaurantene som tilbyr det beste av havets delikatesser: Mar de Sal og Venezuela.

For hvem?

  • Alle aldre
  • De som ønsker at barna deres skal gå på velrenommert Internasjonal skole: New Castelar College, kun 1,6 km.
  • Fantastiske sandstrender
  • 9 golfbaner innen en radius på 30 minutter med bil
  • Rullestolbrukere

Les mer om våre prosjekt i San Pedro del Pinatar:

 


Ecopark Villas
Ecopark Villas

Wergeland & Partners kampanje Ecopark Villas prosjektet i San Pedro del Pinatar, som inkluderer: Takterrasse som bader i sol fra morgen til kveld med adkomst fra utvendig trapp for å ha maksimal boareale - Svømmebasseng, 3*5 m. - Uteområdet flislagt - Hvitevarer.

Les mer: /costa-calida/san-pedro-del-pinatar/ecopark-villas/

Residencial Belich
Residencial Belich

Strandnære, moderne rekkehusprosjekt i San Pedro del Pinatar. 3 sov/3 bad, 115 m2, fordelt på to etasjer pluss takterrasse. Svømmebasseng, 3*5 m., varmekabler i alle baderommene og hvitevarer inkludert. Mye for pengene i flott året rundt åpent område! Kun 6 boliger i prosjektet. Innflytting 8-10 mnd. etter signert kontrakt.

Les mer: /costa-calida/san-pedro-del-pinatar/residencial-belich/

Utvalgte boliger


rullestol_symbol.pngOmrådet er godt tilgjengelig for rullestolbrukere. 
Spør oss om tilrettelegging av bolig.