fbpx
  • nbNorsk bokmål

San Pedro del Pinatar

Byliv ved saltsjøene

San Pedro del Pinatar ligger på den nordlige enden av Europas største saltvannslagune, Mar Menor. Allerede på 1800-tallet ble byen et senter for rekreasjon for innbyggerne. De formuende bygget sommer-residens på denne delen av kysten, mye takket være de helsefremmende og helbredende egenskapene saltvann og gytjebad i Mar Menor fremdeles den dag idag, er kjent for.

Prisgunstig i spansk kystlandsby ved saltsjøene

Saltsjøene, sanddynene og strendene i La Llana er den eldste av de regionale parkene i Murcia, her kan den fugleinteresserte se mer enn hundre fuglearter, blant annet flamingo. I tillegg til parken, hvor du kan beundre flora og fauna, er det flere restauranter som tilbyr det beste av havets delikatesser, hvor vi har fått to favoritter, Mar de Sal og Venezuela.
San Pedro del Pinatar er kjent for sine fisketradisjoner og det er ikke bare fiskebåtene som kommer med ny fangst hver dag, stedet er også kjent for å være hjemby til mange firmaer innenfor fiske- og skalldyrforedling.
Kommunen San Pedro del Pinatar har god økonomi, noe som du som eier eller besøker kan nyte godt av. Bl. a. finnes mange grøntområder og kommunale parker som er meget godt vedlikeholdt.
Når det gjelder boligmarkedet i området så har det minst sagt vokst i de senere år. Her bygges det mest eneboliger med private basseng, men du kan også få tak i en nybygget leilighet i båthavnen, eller et koselig rekkehus ved saltsjøene. Prisene ligger fremdeles godt under det vi ser i andre områder i regionen, og her får du virkelig mye bolig for pengene.

Dersom du liker å bo stille og fredelig, ha mulighet til å sette deg på sykkelen eller ta på løpeskoene før frokost, bade i eget basseng eller i Middelhavet, samtidig som du har nærhet til spansk byliv året rundt, da skal du velge San Pedro del Pinatar.

Fakta om San Pedro del Pinatar

Les mer om våre prosjekt i San Pedro del Pinatar


La Llana Beach & City
La Llana Beach & City

Prisgunstig med flott design! 28 velutstyrte leiligheter, velg mellom bakkeplan med romslig uteplass, eller 2. etg. med takterrasse og utekjøkken. Totalt 28 boliger i denne fasen. Perfekt beliggenhet i San Pedro sentrum med kort vei til stranden. 86 m2 fordelt på 3 sov/2 bad. Mye ekstra inkl. Priser fra 239.950€. Ferdig juni – des 2023.

Les mer: La Llana Beach & City

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719


     

    rullestol_symbol.pngOmrådet er godt tilgjengelig for rullestolbrukere. 
    Spør oss om tilrettelegging av bolig.