fbpx
  • nbNorsk bokmål

La Manga Club

La Manga Club - Livsstilresort

Elsker du sport? Elsker du å slappe av? Elsker du familien? Elsker du jobben? Uansett hva du elsker her i livet - La Manga Club er stedet for deg! I areal er det 560 hektar som tilsvarer 5.600.000 m2. Denne perlen ligger i Murcia-regionen, kun 10 minutters biltur fra den historiske havnebyen Cartagena.

Nominert til Spanias beste hotell/resort og golfanlegg

La Manga Club ligger sentralt med tanke på avstand til nærmeste flyplass. Her er det kort vei til begge de to flyplassene Corvera (RMU) og Alicante (ALC). Byggingen av denne resorten startet allerede i 1972.
Takket være over 50 års kontinuerlig investering i dette området, og med det for øyet allerede fra starten av å være en Resort utover det vanlige, kan vi med glede konstatere at La Manga Club fremdeles er minst like populært.
Dette vises blant annet gjennom de mange utmerkelsene denne resorten har mottatt. La Manga Club blir år etter år nominert (vinner også) som beste golfbane og beste hotell/resort i Spania og Europa.

Flere mindre boligområder med sin egen karakteristiske stil

La Manga Club er bygget opp i ulike faser og har mange forskjellige boligområder. Alle områdene kjennetegnes ved sin spesielle karakteristikk, atmosfære og service. Nesten som små landsbyer inne på resorten danner de ulike "communities".
Alle disse områdene har sin egen President som representerer området og som hjelper til med å håndtere administrative oppgaver for beboerne.
Det finnes over 2.300 boliger på La Manga Club og det er fremdeles nykonstruksjon i området. Cluben passer for alle aldre og her er det full aktivitet året rundt.
Det er en fin blanding av fastboende og ferierende. Her finner du alt fra mindre leiligheter og villaer, til store og meget luksuriøse eiendommer.

Fakta om La Manga Club


Golfbanene på La Manga Club
Golfbanene på La Manga Club

Hver av de tre 18-hulls mesterskapsgolfbanene på La Manga Club er designet for å tilby deg en unik utfordring. Spill i forskjellig terreng i varierte, men alltid vakre og rolige omgivelser, hver av dem kun en "kort putt" fra din bolig.

Les mer: Golfbanene på La Manga Club

Utvalgte boliger

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719