fbpx
  • nbNorsk bokmål

La Manga Club

La Manga Club - Livsstilresort

Elsker du sport? Elsker du å slappe av? Elsker du familien? Elsker du jobben? Uansett hva du elsker her i livet - La Manga Club er stedet for deg! I areal er det like stort som tre ganger Monaco: 560 hektar. Denne perlen ligger i Murcia-regionen, kun 10 minutters biltur fra den historiske havnebyen Cartagena.

Nominert til Spanias beste hotell/resort og golfanlegg

La Manga Club ligger meget sentralt med tanke på avstand til nærmeste flyplass. Her er det kort vei til begge de to flyplassene Corvera (RMU) og Alicante (ALC). Byggingen av denne resorten startet allerede i 1972.
Takket være over 45 års kontinuerlig investering i dette området, og med det for øyet allerede fra starten av å være en Resort utover det vanlige, kan vi i dag med glede konstatere at La Manga Club fremdeles er minst like populært.
Dette vises blant annet gjennom de mange utmerkelsene denne resorten har mottatt. La Manga Club blir år etter år nominert til Today's Golfer Travel Awards som Beste golfbane og beste hotell/resort i Spania.

Flere mindre boligområder med sin egen karakteristiske stil

La Manga Club er bygget opp i ulike faser og har mange forskjellige boligområder. Alle områdene kjennetegnes ved sin spesielle karakteristikk, atmosfære og service. Nesten som små landsbyer inne på resorten danner de ulike "communities".
Alle disse områdene har sin egen President som representerer området og som hjelper til med å håndtere administrative oppgaver for beboerne.
Det finnes over 2.300 boliger på La Manga Club og det er fremdeles nykonstruksjon i området. Cluben passer for alle aldre og her er det full aktivitet året rundt.
Det er en fin blanding av fastboende og ferierende. Her finner du alt fra mindre leiligheter og villaer, til store og meget luksuriøse eiendommer.

Fakta om La Manga Club

Kontakt oss for å få informasjon om våre prosjekt på La Manga Club. Kjøp av tomt - bygge bolig - kjøpe brukt

Mail: tom@wop.no
Telefon: +34 690 069 719


Kom ned å se selv, les om våre private visningsturer her.


Utvalgte boliger