La Manga Club

Fantastisk anlegg rett ved La Manga

La Manga Club - Love Life

Fantastisk anlegg rett ved La Manga

Elsker du sport? Elsker du å slappe av? Elsker du familien? Elsker du jobben? Uansett hva du elsker her i livet, La Manga Club er plassen! La Manga Club er ideelt plassert på den sydøstre spissen av Spania, omgitt av vakre fjelltopper og det intenst blå Middelhavet.   HotelLaManga ClubPrincipeFelipe.jpg La Manga Club (som i areale er like stort som 3 ganger Monaco) ligger i Murcia-regionen, kun 10 minutters biltur fra den historiske havnebyen Cartagena, samtidig som det er kort vei til de to flyplassene Murcia/ San Javier, (MJV) og Alicante (ALC). Byggingen av resorten startet allerede i 1972 og takket være over 40 års kontinuerlig investering i området, og med det for øyet fra starten av, å være en Resort utover det vanlige kan vi idag med glede konstatere at La Manga Club fremdeles er minst like populært, noe som vises gjennom de mange utmerkelsene resorten mottatt og blir år etter år nominert til Today’s Golfer Travel Awards som Beste golfbane og beste hotell/resort i Spania. La Manga Club er bygget opp i ulike faser og har mange forskjellige boligområder. Alle områdene kjennetegnes av sin spesielle karakteristikk, atmosfære og service. Nesten som små landsbyer inne på resorten danner de ulike «communities», alle med egen President som representerer området, og hjelper til å håndtere administrative oppgaver for beboerne. Det finnes over 2.000 boliger på La Manga Club. Det er fremdeles nykonstruksjon i området, som passer for alle aldre og lever året rundt. Det er en fin miks av fastboende og ferierende og her finner du alt fra mindre leiligheter og villaer til store, meget luksuriøse eiendommer.

For hvem?

  • Alle aldre
  • Rikelig med aktiviteter, mye rettet mot sport
  • Mange restauranter og barer inne på resorten
  • 3 stk. 18-hulls golfbaner inne på resorten, dessuten et 10-talls innen en radius på 60 minutter med bil
  • 28 tennisbaner
  • SPA

Kontakt oss for å få informasjon om våre prosjekt på La Manga Club: tomter – bygge bolig – brukt:
e-mail:
tom@wop.no
tel: +34 690 069 719


Las Acacias
Las Acacias

Prosjektet Las Acacias på La Manga Club er det noe større naboprosjektet til Las Buganvillas/Las Mimosas, også sentralt plassert i forhold til aktitviteter, restauranter og butikker. Totalt 29 tomter i privat community i størrelsen 500-750 m2 med mulighet til å konstruere villaer opp til 250 m2 (de fleste velger 160-200 m2). Privat parkering, hage og privat svømmebasseng. Tilgang til alle fasiliteter på resorten. Byggestart 2017. Flere solgt.

Les mer: /costa-calida/la-manga-club/las-acacias/

Las Buganvillas
Las Buganvillas

Prosjektet Las Buganvillas på La Manga Club, fase II er nå lagt ut for salg. Totalt 10 sentralt beliggende tomter i privat community med mulighet til å bygge moderne villa på ca.170 m2 med 3-4 soverom. Privat parkering, hage og privat svømmebasseng. Tilgang til alle fasiliteter på resorten. Byggestart 2016.

Les mer: /costa-calida/la-manga-club/las-buganvillas/

Las Mimosas
Las Mimosas

Las Mimosas er en eksklusiv «community» med kun 22 individuelle villaer i hjertet av La Manga Club og bare 2 minutter fra det verdenskjente tennis-senteret. På Las Mimosas kan du eie din egendesignede 3-5 soveroms villa.

Les mer: /costa-calida/la-manga-club/las-mimosas/


Golfbanene på La Manga Club
Golfbanene på La Manga Club

Hver av de tre 18-hulls mesterskapsgolfbanene på La Manga Club er designet for å tilby deg en unik utfordring. Spill i forskjellig terreng i varierte, men alltid vakre og rolige omgivelser, hver av dem kun en "kort putt" fra din bolig.

Les mer: /costa-calida/la-manga-club/golfbanene-pa-la-manga-club/

Montemares
Montemares

Prosjektet Montemares Golf på La Manga Club, 5 komplett møblerte, innflyttingsklare leiligheter er nå lagt ut for salg. Prosjektet består av totalt kun 10 leiligheter i privat community med flott bassengområde og privat parkering. 2 soverom og 1 eller 2 bad. Alle leilighetene er flott møblerte og har desuten aircondition og hvitevarer inkludert i prisen. Innflyttingsklart.

Les mer: /costa-calida/la-manga-club/montemares/

Buena Vista
Buena Vista

Nyere område ovenfor Nordre golfbanen med nydelig utsikt og ikke minst - her er det fantastisk solrikt året rundt. Totalt er det 70 boliger, 21 villaer og 49 terrasseleiligheter på området, som har private hager og deler et felles basseng. Fra flere av boligene er det også fantastisk utsikt over Mar Menor.

Les mer: /costa-calida/la-manga-club/buena-vista/

Utvalgte boliger