fbpx
  • nbNorsk bokmål

Los Belones

Los Belones

Los Belones – spansk landsby med europeisk miks

Når du bor i Los Belones har du sykkelavstand til strendene i Mar de Cristal og kun noen minutter med bil til de fantastiske strendene på La Manga. Et område med 320 soldager per år, og en behagelig gjennomsnittstemperatur på over 18 grader. Los Belones er en liten Spansk landsby med både internasjonalt og spansk miljø. Koselige barer, cafeer og restauranter. Velkjente La Manga Club ligger kun noen minutter unna.

Hus med basseng. Kort vei til strand og hav

Vi tilbyr nå villaer i et lite prosjekt med kun fem boliger med fire soverom og to bad over to etasjer med takterrasse, privat basseng og egen garasje.
I Los Belones, som er et helårssted, ligger det flere koselige barer, restauranter og cafeer. Dette er et liten, spansk landsby hvor du finner fred og ro hvis du ønsker det, men området tilbyr også alt fra ulike typer vannaktiviteter som dykking (Cabo de Palos ligger i nærområdet og er Europas dykkeparadis), windsurfing, kano, kiting eller rett og slett bare sol og bad.

Et eldorado for golf - tennis - padel - sykle - dykke - surfe - kite - m.m.

Fra Los Belones er det kun få kilometer til en rekke flotte golfbaner. Golfbanen som ligger nærmest er den meget velrennomerte La Manga Club med sine tre 18-hulls baner bare noen minutters kjøretur fra boligprosjektet. Du kan også spille på golfbanene Mar Menor Golf Resort, Serena Golf og Roda Golf for for å nevne noen av de +20 banene i regionen.
La Manga Club har også 28 tennisbaner og 7 Padel-baner.
Syklister elsker området. Samme gjelder de som liker å løpe og gå i tillegg til de ekstreme som foretrekker triatlon.

Vannsportaktiviteteri Mar Menor, Europas største saltvannslagune, lokker fastboende og turister til området året rundt. Det er også kort vei til de historiske spanske byene Cartagena med mer enn 200.000 innbyggere og Murcia som har over 400.000 innbyggere. Det tar cirka 20 minutter å kjøre til det velkjente La Zenia Boulevard shopping senter - et mekka for dem som liker shopping.

En velkjent SPA-region

Dette området er en også en velkjent SPA – region. Mar Menor er siden begynnelsen av 1900-tallet en velkjent SPA-region. Leiren på havbunnen har en legende effekt for huden og mange henter opp det ”sorte gullet” fra bunnen og smører seg inn i forbindelse med en svømmetur.

Fakta om Los Belones

Mona og Tom, Wergeland & Partners, har levd og arbeidet med boligformidling og innredning/oppussing i Spania siden 2004. Les her om hvordan vi kan hjelpe deg også.

Les mer om våre prosjekt i Los Belones

 


Residencial Bellon
Residencial Bellon

Et trivelig og prisgunstig prosjekt midt i Spansk landsby mellom havet og La Manga Club. Kun fem boliger. 3 rekkehus og 2 eneboliger, alle med 4 sov/2-3 bad over to etasjer. Lettstelt hage med basseng. Garasje og takterrasse. Ferdigstillelse: Nov. – 24. Pris fra: 285.000€ + omk.

Les mer: Residencial Bellon

Utvalgte boliger

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719


     
    Last ned info om området

    rullestol_symbol.pngOmrådet er godt tilgjengelig for rullestolbrukere. 
    Spør oss om tilrettelegging av bolig.