fbpx
  • nbNorsk bokmål

Los Alcazares – Serena Golf – Roda Golf

Spansk Kystby som lever hele året - Roda Golf på den andre siden av veien - Serena Golf syd for byen

Boligprosjektene som bygges her ligger kun 100 til 600 meter fra Middelhavet. Du bor med nærhet til koselige barer, Kafeer og restauranter. Los Alcazares er en ekte spansk by som mange har fått opp øynene for de siste årene.

Med kort vei til alt du trenger: Strand, golf, restauranter, shopping

Fra boligprosjektene er det meget kort vei (her snakker vi gangavstand) til strendene. Det er også gangavstand til dagligvareforretning og andre servicetilbud. Flere flotte golfbaner ligger kun få kilometer unna. Det gjelder for eksempel golfbanene Roda Golf, Serena Golf og Mar Menor Golf Resort for å nevne noen av de 21 banene som finnes i regionen.
Det er også kort vei til de historiske spanske byene Cartagena med mer enn 200 000 innbyggere og Murcia som har over 400 000 innbyggere. For deg som liker shopping er det cirka 15 minutters kjøretur med bil til det velkjente La Zenia Boulevard shopping senteret.
Flyplassene i Corvera (RMU) og Alicante (ALC) ligger innen 50 minutters kjøring med bil fra Los Alcazares.

Velkjent SPA – region

Mar Menor er siden begynnelsen av 1900-tallet en velkjent SPA-region. Leiren på havbunnen er helende for huden og mange henter opp det ”sorte gullet” fra bunnen og smører seg inn i forbindelse med en svømmetur.

Fakta om Los Alcazares

Mona og Tom, Wergeland & Partners, har levd og arbeidet med boligformidling og innredning/oppussing i Spania siden 2004. Les her om hvordan vi kan hjelpe deg også.

Les mer om våre prosjekt i Los Alcazares


 

 

La Serena View
La Serena View

La Serena View – villaer og leiligheter med golfutsikt. 9 moderne villaer og 32 flotte golfleiligheter, praktisk talt på golfbanen og med nærhet til strand og vann.

Les mer: La Serena View

Residencial Mykonos & Santorini
Residencial Mykonos & Santorini

Mykonos og Santorini – 23 sørvendte villaer like ved Serena Golfbane og med nærhet til strand og vann. To modeller; ett plans Santorini og to etasjers Mykonos. 109- 123 m2 fordelt på 3 sov/2 bad. Fin uteplass og privat basseng. Takterrasse mot pristillegg. Ferdig des. 2024. Pris fra 289.900€.

Les mer: Residencial Mykonos & Santorini

Vela Latina Golf II
Vela Latina Golf II

Vela Latina Golf fase II består av totalt 5 eneboliger i moderne Middelhavsstil. Privat basseng og takterrasse. Tre soverom og tre bad. Tomtestørrelse 183 - 209 m2. Ferdigstillelse: Mars 2025. Pris fra: 399.900€ + omk.

Les mer: Vela Latina Golf II

Vela Latina Frontline Golf Villaer
Vela Latina Frontline Golf Villaer

Prosjektet består av individuelle villaer, alle førstelinje til Roda Golfbane, inne på den innhegnede resorten Roda Golf. Det er kun en kort kjøretur til kystbyen Los Alcazares og strendene ved Mar Menor. Vela Latina Front Line Golf, to-etasjes villa med privat basseng og parkeringsplass på tomten med 1.line golf beliggenhet. Villaen har terrasse i bakkeplan, og to terrasser i 2. etasje som gjør det mulig å nyte solen året…

Les mer: Vela Latina Frontline Golf Villaer

Residencial Eucalipto – 4 Rekkehus
Residencial Eucalipto – 4 Rekkehus

Residencial Eucalipto er et flott kompleks med kun 4 rekkehus, alle på to plan med privat basseng, takterrasse, terrasse med sommerkjøkken som lar deg nyte alle soltimer, hver dag hele året. Garasje, bod og vaskerom inkl. 3 sov / 3 bad. Ferdigstillelse april 2024. Pris fra 320.000€

Les mer: Residencial Eucalipto – 4 Rekkehus

Euromarina villaer
Euromarina villaer

Agata og Jade Villas: Få minutters gåavstand til sentrum og strand. Moderne prosjekt med 19 villaer, alle med 3 sov/3 bad. 121 m2 - 126 m2 boareale fordelt på to etasjer med stue, kjøkken, soverom, bad, og koselig uteplass med privat basseng nede. To soverom og to bad og fin terrasse oppe. Takterrasse, 30-40 m2 med flott utsikt. Garasje inkl. i prisen. Pris fra 463.126€ (umøblert) til 491.235€ (møblert) +…

Les mer: Euromarina villaer
1 2

Utvalgte boliger

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719