fbpx
  • nbNorsk bokmål

Los Alcazares – Serena Golf

Spansk Kystby som lever hele året - Serena Golf syd for byen

Los Alcazares, en spansk kystby som lever hele året. Like syd for byen ligger Serena Golf som er et åpent boligområde rundt den 18-hulls flotte golfbanen. Boligprosjektene som bygges ligger kun 100 til 600 meter fra stranden. Velg mellom leilighet, rekkehus og enebolig. Rask adkomst til motorveien som tar deg til Cartagena kun noen minutters bilkjøring unna, eller nordover mot La Zenia og Alicante.

Kort vei til alt du trenger: Strand, golf, restauranter, shopping

Fra boligprosjektene er det meget kort vei (her snakker vi gangavstand) til strendene. Det er også gangavstand til dagligvareforretning og andre servicetilbud. Flere flotte golfbaner ligger kun få kilometer unna. Det gjelder for eksempel golfbanene Roda Golf, Serena Golf og Mar Menor Golf Resort for å nevne noen av de mange banene som finnes i regionen.
Det er også kort vei til de historiske spanske byene Cartagena med mer enn 200 000 innbyggere og Murcia som har over 400 000 innbyggere. For deg som liker shopping er det cirka 15 minutters kjøretur med bil til det velkjente La Zenia Boulevard shopping senteret.
Flyplassene i Corvera (RMU) og Alicante (ALC) ligger innen 50 minutters kjøring med bil fra Los Alcazares.

Velkjent SPA – region

Mar Menor er siden begynnelsen av 1900-tallet en velkjent SPA-region. Leiren på havbunnen er helbredende for huden og mange henter opp det ”sorte gullet” fra bunnen og smører seg inn i forbindelse med en svømmetur.

Fakta om Los Alcazares

Mona og Tom, Wergeland & Partners, har levd og arbeidet med boligformidling og innredning/oppussing i Spania siden 2004. Les her om hvordan vi kan hjelpe deg også.

Les mer om våre prosjekt i Los Alcazares og Serena Golf


 


Olivo del Mar I
Olivo del Mar I

9 villaer i moderne stil, 3 sov/2 bad på to etasjer med privat basseng og takterrasse med utekjøkken. De fleste boligene har flott havutsikt. Carport. Ferdigstillelse: Mars 2025 Pris fra: 325.000€ + omk.

Les mer: Olivo del Mar I

La Serena View
La Serena View

La Serena View – villaer og leiligheter med golfutsikt. 9 moderne villaer og 32 flotte golfleiligheter, praktisk talt på golfbanen og med nærhet til strand og vann.

Les mer: La Serena View

Residencial Mykonos & Santorini
Residencial Mykonos & Santorini

Mykonos og Santorini – 23 sørvendte villaer like ved Serena Golfbane og med nærhet til strand og vann. To modeller; ett plans Santorini og to etasjers Mykonos. 109- 123 m2 fordelt på 3 sov/2 bad. Fin uteplass og privat basseng. Takterrasse mot pristillegg. Ferdig des. 2024. Pris fra 289.900€.

Les mer: Residencial Mykonos & Santorini

Euromarina villaer
Euromarina villaer

Agata og Jade Villas: Få minutters gåavstand til sentrum og strand. Moderne prosjekt med 19 villaer, alle med 3 sov/3 bad. 121 m2 - 126 m2 boareale fordelt på to etasjer med stue, kjøkken, soverom, bad, og koselig uteplass med privat basseng nede. To soverom og to bad og fin terrasse oppe. Takterrasse, 30-40 m2 med flott utsikt. Garasje inkl. i prisen. Pris fra 463.126€ (umøblert) til 491.235€ (møblert) +…

Les mer: Euromarina villaer

Utvalgte boliger

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719