• nbNorsk bokmål

Handikapvennlig

Om regionen

Gjennom våre kunder som bruker rullestol har vi erfart hvor vanskelig det kan være å finne noe som er godt egnet både i forhold til selve boligen, men også området rundt.
På Costa Calida har vi flere flotte og vel egnede områder for deg. Her er et utvalg, ta kontakt med Tom så viser han deg gjerne:

Har formidlet mange ferieboliger

Wheelchair 2 beach.jpgMar Menor Golf Resort, passer alle aldre, store områder med gang/sykkelstier, mange svømmebassengområder både ute og inne. Velg mellom villa, rekkehus eller leilighet. Kun noen kilometer fra stranden i Los Alcázares.
Mar de Cristal, meget strandnært og veldig hyggelig. Lang strandpromenade med liten båthavn og aktivt vannsportmiljø. Flotte villaer med privat basseng til uslåelig pris.
San Pedro del Pinatar, prisgunstige villaer med mye inkludert, bl.a privat basseng. Bygget i to etasjer men kan brukes fullt ut på bakkeplan siden det er stue, kjøkken et soverom og et bad nede, samt to soverom og to bad oppe. Like ved saltsjøene i San Pedro med stor båthavn, perfekt for en morgentur på godt vedlikeholdte gang/sykkelstier.

Imponerende Strandområder

IMG_7655.jpgMar Menor, det lille havet, ligger langgrunt til innenfor La Manga-stripen, som strekker seg 25 km på tvers mellom Mar Menor og Middelhavet. Det salte og mineralrike sjøvannet er flere grader varmere enn Middelhavet utenfor.
Rundt Mar Menor finnes utallige strender og mange er tilrettelagt for deg i rullestol. Handikap-plassene på parkeringene er mange og blir respektert. Toalettene er rene og godt vedlikeholdt. Her er det enkelt å ha en fin strandopplevelse selv med rullestol. Rampene ligger klare og det finnes ulike typer utstyr som kan lånes. Hjelperne er der for deg.

God tilgjengelighet

For den første sommeren på familiens nye feriested har så absolutt gitt mersmak. Om morgenen, før de første barnefamiliene hopper uti, trener Vilde i bassenget. Når de siste solstrålene sveiper over hustakene og golfbilene igjen er satt til lading , pigger hun seg en tur på de småkuperte golfveiene. Gjerne sammen med kjæresten Kim André Støvind eller barndomskameraten Åsmund Tørring, som bor i naboblokken.

Tilpasninger – Mona i Wergeland Design hjelper deg!

 Mona hjelper deg gjerne med både innredning og eventuelle tilpasninger. F.eks, terskeleliminatorer, bredere dører, høydetilpasning av dusj, fjerning av badekar, beskyttelse på dører etc.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon:

Interiør og tilpasninger

mona@wop.no / +34 690 069 809

Boligkjøp

tom@wop.no / +34 690 069 719