fbpx
  • nbNorsk bokmål

Playa Honda

Solrike Playa Honda

Playa Honda er et lite tettsted ved mar Menor lagunen i Murcia-regionen. Området har 320 soldager i året, noe som gir en behagelig gjennomsnittstemperatur på over 18 grader.

En aktiv fritid i et behagelig klima

Dette er et lite og autentisk spansk kyststed hvor du finner fred og ro om du ønsker det. Men området tilbyr også alt fra ulike typer vannaktiviteter som dykking (Cabo de Palos som ligger i nærområdet er Europas dykkeparadis), windsurfing, kanopadling, kiting eller rett og slett sol og bad på stranden.
Til Middelhavet kan du sykle på noen få minutter. Her ligger det flere koselige barer, restauranter og cafeer. 

Et eldorado for golf - tennis - padel - sykle - dykke - surfe - kite - m.m.

Fra Playa Honda er det kun få kilometer til en rekke flotte golfbaner. Golfbanen som ligger nærmest er den meget velrennomerte La Manga Club med sine tre 18-hulls baner bare noen minutters kjøretur fra boligprosjektet. Du kan også spille på golfbanene Mar Menor Golf Resort, Serena Golf og Roda Golf for for å nevne noen av de +20 banene i regionen. 
La Manga Club har 28 tennisbaner og 7 Padel-baner. Les om The Racquets Club her.
Syklister elsker området. Samme gjelder de som liker å løpe og gå i tillegg til de ekstreme som foretrekker triatlon.

Det er også kort vei til de historiske spanske byene Cartagena med mer enn 200.000 innbyggere og Murcia som har over 400.000 innbyggere. Det tar cirka 20 minutter å kjøre til det velkjente La Zenia Boulevard shopping senter - et mekka for dem som liker shopping.

En velkjent SPA-region

Dette området er en også en velkjent SPA – region. Mar Menor er siden begynnelsen av 1900-tallet en velkjent SPA-region. Leiren på havbunnen har en legende effekt for huden og mange henter opp det ”sorte gullet” fra bunnen og smører seg inn i forbindelse med en svømmetur.

Fakta om Playa Honda

Mona og Tom, Wergeland & Partners, har levd og arbeidet med boligformidling og innredning/oppussing i Spania siden 2004. Les her om hvordan vi kan hjelpe deg også.

Les mer om våre prosjekt i Play Honda


Villas del Mar
Villas del Mar

Villas del Mar - Kun 300 m fra strendene ved Mar Menor i koselige Playa Honda har du mulighet til å kjøpe en enebolig med 2-4 soverom på meget romslig tomt. Fire husmodeller å velge mellom, alle av høy kvalitet i moderne design med flott opparbeidet hage. Varmekabler på baderommene inkludert. Privat svømmebasseng. Preinstallasjon av aircondition. Underetasje og garasje, samt varmekabler i hele huset tilbys som ekstravalg. I fase I er…

Les mer: Villas del Mar

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719


     
    Last ned info om området

    rullestol_symbol.pngOmrådet er godt tilgjengelig for rullestolbrukere. 
    Spør oss om tilrettelegging av bolig.