fbpx
  • nbNorsk bokmål

Hva med en firmahytte i Spania?

Finne bolig i Spania

Firmahytte i Spania

Alle vet hva firmahyttene har å si for trivselen, lojaliteten og motivasjonen i en bedrift. Helgene med lange dager i skibakken og peiskos i godt lag har i en årrekke gitt verdifulle opplevelser – og knyttet de ansatte og deres familier tettere til bedriften.

Ikke et vondt ord om norsk vinter

Som mennesker er vi nok likevel skrudd sammen slik at vi også kan tenke oss noen dager under spansk sol innimellom. Lange dager der skiene er byttet ut med golfkøller, tennisracket eller tursko – og hvor barna kan bade i bassenget hele dagen. Virker dette interessant for deg? Kontakt oss!

Vi har trygge og solide samarbeidspartnere

Med solide partnere på laget tar vi og våre samarbeidspartnere oss av alt fra de store spørsmålene, som salg og finansiering, til de små detaljene som f.eks. nøkkelhenting, billeie og rengjøring etter hvert besøk. I Murcia-regionen / Costa Calida finner du leiligheter, rekkehus og villaer i alle prisklasser langs kysten. Her finner du også førsteklasses resorts. Med 2 flyplasser, Alicante flyplass (ALC) og Murcia flyplass, Corvera (RMU) som til sammen tilbyr daglige flyavganger fra en rekke flyplasser i Norge som enkelt frakter deg og dine ansatte til «firmahytten» i varmen.  Noen vil bruke den på vinteren for å spille golf på grønne greener, andre jakter en solsikker sommerferie.

Du velger boligtype

Uansett om du ønsker noe lite og lettstelt som en leilighet, eller ser etter noe mer romslig til deg og dine medarbeidere, slik som en enebolig med plass til mange, stor tomt og privat basseng, så kan vi hjelpe deg.  Det er egentlig veldig enkelt – du forteller oss hva du ønsker og hvilke behov dere har, og i hvilken prisklasse, så finner vi noen alternativ som vi mener er både en god investering rent økonomisk, men også har høy nytelsesfaktor.  Vi vurdere også det rent praktiske med tanke tilgjengelighet, mulighet for etterservice som vask, vedlikehold, nøkkelservice, avstand fra flyplass, for å nevne noe.

Fakta Firmahytte i Spania

  • Prisgunstig – mye for pengene
  • Ikke lengre reisetid en til norske fjellheimen for veldig mange
  • Økt trivsel, samhold i bedriften
  • Bruk den også til firma-events
  • Nesten værgaranti uansett tid på året


Kontakt oss i dag – vi gleder oss til hjelpe deg også:
Email: post@wop.no 
Tel: +34 690 069 719

Kom ned å se selv, les om våre private visningsturer her.

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719