fbpx
  • nbNorsk bokmål

Golf i Spania

Hva med å ha golfbanen utenfor boligen din? Sitte på terrassen å se greenene?

La oss hjelpe deg å finne din golfbolig

For golfere er Spania en drøm! Landet har mange golfbaner, og er en kjent golf-nasjon. Murcia-regionen har i løpet av de siste 15 årene bokstavelig talt eksplodert med tanke på golf-interesse og nye baner. Regionen har et klima som gjør golfspill mulig i stort sett hele året. For de som ønsker å komme til Spania for å trene, er Murcia-regionen den mest populære og velegnede plassen å være. Det er et tyvetall golfbaner å velge mellom i regionen, de fleste 18-hull og med ulik vanskelighetsgrad. Uansett handikap – alle finner sin favoritt-bane.

Her er noen baner som våre kunder ofte spiller på:

  • La Manga Club, tre 18-hulls golfbaner. Les her
  • Mar Menor Golf Resort og de andre banene i det nettverket. Les mer her
  • Roda Golf
  • Lo Romero

Kjøpe på golf resort – to favoritter skiller seg ut

Dersom du vurdere å kjøpe er det to golf resorter som vi mener stikker ut når det gjelder både trivsel og variert boligtilbud i alle prisklasser. At golfbanene på disse resortene holder meget høy standard er en selvfølge.

Den ene er Mar Menor Golf Resort som tilbyr 1 av 6 Nicklaus trail baner + gode treningsmuligheter. Resorten er komplett med tilbud for alle aldre, året rundt. Les om resorten her.

La Manga Club er den mest anerkjente golf resorten i regionen og vinner i stort sett alltid diverse kåringer som beste golf resort. Her spiller du på 3 baner og du kan kjøpe alt fra en mindre golf-leilighet til rekkehus og riktig store eneboliger. Hvorfor ikke gjøre som flere av våre kunder, kjøp en tomt og la oss hjelpe deg med å bygge din drømmebolig med golfen som nabo. Les mer her

Murcia Turistforening har oversikt for alle golfbanene i regionen, les her.