fbpx
  • nbNorsk bokmål

Santa Rosalia Lake and Life Resort

Santa Rosalia Lake and Life Resort

Vi har gleden av å presentere Santa Rosalía Lake and Life Resort.


Et nytt bolig- og fritids kompleks for hele familien i ekte middelhavs-stil. Resorten ligger på et strategisk sted på Costa Cálida-kysten. Det er kun 4 kilometer fra vannet og den populære byen Los Alcazares. Et sted å nyte de to havene, det lokale kjøkkenet og en rekke aktiviteter og fasiliteter. Det er 17 golfbaner kun en kort kjøretur unna.
For de av dere som kjenner til regionens mest populære golf-resort blant skandinavere, Mar Menor Golf Resort, ligger denne resorten som nærmeste nabo.

Dette er et prosjekt som dekker et område på over 700.000 m2. Det blir et fullt utviklet, inngjerdet samfunn med adgangskontroll og 24-timers sikkerhet. Store grøntområder. Det vil være lekeplasser for barn og et bredt utvalg av tjenester designet for å nyte eiendommen din hele året, eller når du er her på ferie.

Boligene bygges rundt en spektakulær park (såkalt Crystal Lagoon, klikk her for å se noe lignende på Costa del Sol). Parken vil være ekslusivt kun for beboerne. Parken dekker et område på over 100.000 m2 med sports- og fritids fasiliteter for hele familien. Et sted å gå, spise, sole seg eller bare slappe av i det fri. Vekk fra støy og innen rekkevidde til alt.

Området er allerede 94% ferdig planlagt og markedsføring i full skala starter i løpet av første halvår 2021. Det vi kan si allerede nå er at det vil bli et bredt utvalg av leiligheter og villaer med to, tre og fire soverom. Byggeren er et velrenommert spansk selskap med over 60 år historie i Spania med veldig mange fornøyde internasjonale kunder på listen

Bli med fra starten!

Dersom du vil få førstehåndsinformasjon om utviklingen og mulighet til å være en av de første som kan velge bolig er det bare at du melder deg på vår interesse liste her. Vi vil holde deg oppdatert på den siste utviklingen på Santa Rosalía Lake and Life Resort i tiden fremover.

 

rullestol_symbol.pngOmrådet er godt tilgjengelig for rullestolbrukere. 
Spør oss om tilrettelegging av bolig.