fbpx
  • nbNorsk bokmål

For de 5 sansene

For de 5 sansene

De fem sansene er en grunnleggende del av menneskelig oppfatning av omverdenen, og de gir oss muligheten til å oppleve verden rundt oss. Hver sans gir oss en type oppfatning når de fungerer sammen. På en tur til Murcia-regionen i Spania, kan vi utforske og oppleve de fem sansene på en måte som vil etterlate oss med minner for livet; Den vakre naturen, havet, stranden og den fantastiske maten og musikken.

Velkommen til "Sensorial Tourism" og til SPA-regionen Murcia!

Temaer:
Yoga
"Forest Bathing"
SUP/Paddle boarding
Terapeutisk Hiking

Les mer om "de fem sanse-reisene i regionen på Murcia Turistkontor sin hjemmeside, klikk her

Artikkel i Murcia Today om "Sensorial Tourism", klikk her.

 
 
 
 

Følesansen
Følesansen

Murcia-regionen har et stabilt og mildt klima gjennom hele året og en rolig atmosfære som vil etterlate deg følelsen av ro og avslapning. Fra solen som varmer huden til den myke sanden under føttene på strendene, har Murcia en måte å berøre alle dine sanser på og gi deg en følelse av velvære. Velkommen!

Les mer: Følesansen

Hørselsansen
Hørselsansen

Murcia-regionen er kjent for sin rike musikktradisjon. Fra flamenco og klassisk spansk gitar til moderne popmusikk og jazz, her er det alltid noe å lytte på. Festivalene og konsertene som holdes i regionen, gir en perfekt mulighet til å oppleve lokale musikere og artister.

Les mer: Hørselsansen

Smakssansen
Smakssansen

Smaken av Murcia-regionen er fantastisk. De lokale rettene er fulle av smak og karakter, og de tradisjonelle ingrediensene som brukes i matlagingen gir en autentisk smaksopplevelse. Fra den berømte Murcia salaten med tomater fra regionen, til den klassiske Paellaen. Regionen blir ofte kalt “Europas grønnsakshage”.

Les mer: Smakssansen

Luktesansen
Luktesansen

Murciaregionen dufter godt. Tenk tidlig vår når alt er grønt, mandeltrærne blomstrer og sitrustrærne er fulle av frukt. Dessuten kan du kjenne lukten av, og også smake, nygrillede sardiner rett fra fiskeren. Til dette kanskje du drikker en kald, lokalprodusert øl eller hvorfor ikke et glass vin fra en av de mange vinprodusentene i regionen.

Les mer: Luktesansen

Synssansen
Synssansen

Lange sandstrender mot blått hav, grønne greener på en av de mange golfbanene i regionen, rosa blomster på mandeltrærne... Når vi tenker på Murcia-regionen er det dette vi ser, kom og opplev det du også.

Les mer: Synssansen

Yoga
Yoga

Murcia-regionen har et stort utvalg av yogastudioer og yogalærere som tilbyr ulike yogastiler på forskjellige nivåer. Enten du er en erfaren yogautøver eller en nybegynner, er det noe for enhver smak i Murcia.

Les mer: Yoga

SUP
SUP

Stand Up Paddle (SUP) er meget populært i Murcia-regionen, ikke minst fordi her ligger Mar Menor, Europas største saltvannslagune med behagelig vanntemperatur hele året. Mar Menor er perfekt for deg som er nybegynner eller for yoga på brett siden vannet ofte er stille. Vil du utforske litt mer går du over til det ”store havet” som spanjolene sier, dvs. Middelhavet.

Les mer: SUP

Forest Bathing
Forest Bathing

Forest bathing, eller shinrin-yoku, er en praksis som har blitt stadig mer populær over hele verden som en måte å forbedre helsen og trivselen ved å tilbringe tid i naturen. Murcia-regionen har vakker og variert natur og Forest bathing handler om å senke tempoet og være tilstede, her kan du finne roen i en ellers hektisk hverdag,...

Les mer: Forest Bathing

Terapeutisk Hiking
Terapeutisk Hiking

Terapeutisk hiking, eller “hiking therapy”, er en praksis som kombinerer fysisk aktivitet med naturterapi for å forbedre helsen og trivselen. Murcia-regionen er et flott sted å utforske dette, med mange naturskjønne stier og fjell som tilbyr en unik opplevelse av terapeutisk hiking.

Les mer: Terapeutisk Hiking

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719