• nbNorsk bokmål

La Manga og Cabo de Palos

La Manga og Cabo de Palos

La Manga

utgått - costa calida - la manga - la bocana - - la_manga_bocana_aerea.jpg - 156174La Manga, den 22 km lange halvøyen som strekker seg nordover fra Cabo de Palos til Veneziola ligger i Murcia-regionen, kun 15 minutters biltur fra den historiske havnebyen Cartagena, og med kort vei til de to flyplassene Murcia/ San Javier, (MJV) og Alicante (ALC). Mar Menor (det lille havet) er Europas største saltvannslagune og det er et eldorado for alle mulige vannsportaktiviteter og også for å nyte sol og bad, neste hele året. På La Manga kan du velge om du vil bade i det krystallklare Middelhavet og se solen gå opp, eller i det varmere Mar Menor hvor du kan se de mest spektakulære solnedganger.

I området finnes utallige restauranter, koselige strandbarer og butikker og i sommermånedene er det to flotte Beach Clubs på La Manga med fest, musikk, mat og drikke. I området rundt La Manga finnes flere golfbaner, den nærmeste er La Manga Club med sine tre 18-hulls golfbaner i mesterskapsklasse. Ellers er det et tyvetall golfbaner innen en times kjøring. Verdt å vite er at regionen er blitt kåret til et av de sunneste stedene i verden grunnet et meget jevnt og behagelig klima året rundt.

Cabo de Palos

Murcia, 2015 Cabo de Palos er en liten, koselig fiskelandsby ute i havgapet i Murciaregionen, sørøst i Spania. Herfra strekker seg La Manga 22 km nordover og danner Mar Menor, «Det lille havet». I Cabo de Palos har du gangavstand til nydelige sandstrender og kan nyte sol, bad og vannaktiviteter i stort sett året rundt. Cabo de Palos er også kjent for utallige skipsvrak som ligger på bunnen i havområdet langs kysten, så dette er et yndet sted for dykkere fra hele verden. Hvis du søker noe som passer hele familien med barnevennlige strender, aktiviteter blandet med ro og fred, da skal du velge Cabo de Palos. Her finnes en behagelig miks av alt og området er et godt utgangspunkt for å oppleve mer i regionen. Ca. 15 minutter med bil ligger den historiske havne- og universitetsbyen Cartagena med ca. 200.000 innbyggere, flyplassen i Alicante er kun 1 times kjøring fra Cabo de Palos, og spiller du golf finnes 21 golfbaner innen en omkrets av 50 km. Til regionshovedstaden Murcia kommer du på ca 45 minutter og for deg som liker shoppng finnes to, store shoppingsentre innen en halv times kjøring med bil.


Utvalgte boliger

Last ned info om området