fbpx
  • nbNorsk bokmål

La Manga og Cabo de Palos

La Manga og Cabo de Palos

Nydelige strender mellom to hav i tillegg til mange golf- og tennisanlegg gjør La Manga og Cabo de Palos attraktive feriesteder

La Manga - Et eldorado for deg som elsker vannsport, sol og bad

utgått - costa calida - la manga - la bocana - - la_manga_bocana_aerea.jpg - 156174La Manga, den 22 kilometer lange halvøyen som strekker seg nordover fra Cabo de Palos til Veneziola ligger i Murcia-regionen. Det er kun 15 minutters biltur fra den historiske havnebyen Cartagena, og med kort vei til de to flyplassene Murcia/ Corvera, (RMU) og Alicante (ALC).
Mar Menor, som betyr det lille havet, er Europas største naturlige saltvannslagune. Det er et eldorado for alle mulige vannsportaktiviteter, samt for å nyte sol og bad - nesten hele året rundt.
På La Manga kan du velge om du vil bade i det krystallklare Middelhavet og se solen gå opp, eller bade i det varmere lagune-vannet i Mar Menor hvor du kan se de mest spektakulære solnedganger.

Sol, bad, fantastisk klima og golf!

I området finnes utallige restauranter, koselige strandbarer og butikker. I sommermånedene finnes noen velkjente Beach Clubs på La Manga og i Cabo de Palos med fest, glad musikk, god mat og drikke.
I området rundt La Manga finnes flere golfbaner, den nærmeste er La Manga Club med sine tre 18-hulls golfbaner i mesterskapsklasse. Ellers er det et tyvetall golfbaner innen en times kjøring.
Det er verdt å vite er at regionen har blitt kåret til et av de sunneste stedene i verden på grunn av et meget jevnt og behagelig klima året rundt.

Cabo de Palos - Et familievennlig, rolig og idyllisk område

Murcia, 2015 Cabo de Palos er en liten, koselig fiskelandsby ute i havgapet i Murcia-regionen, sørøst i Spania. Herfra strekker La Manga seg 22 kilometer nordover og danner Mar Menor, det lille havet.
I Cabo de Palos har du gangavstand til nydelige sandstrender og kan nyte sol, bad og vannaktiviteter stort sett hele året rundt. Cabo de Palos er også kjent for sine utallige skipsvrak som ligger på bunnen i havområdet langs kysten, og derfor er dette et yndet sted for dykkere fra hele verden.
Dersom du ønsker noe som passer for hele familien, med barnevennlige strender i tillegg til aktiviteter kombinert med ro og fred - da skal du velge Cabo de Palos. Her finner du en behagelig miks og området er et godt utgangspunkt for å oppleve mer i regionen.
Cirka 15 minutters kjøretur med bil fra Cabo de Palos ligger den historiske havne- og universitetsbyen Cartagena med omtrent 200 000 innbyggere.
Flyplassen i Alicante er kun 1 times kjøring fra Cabo de Palos, og dersom du spiller golf kan du velge blant ett tyvetall golfbaner innen en time med bil.
Til regionhovedstaden Murcia kjører du på cirka 45 minutter, og dersom du liker shopping finnes to store shoppingsentre innen en halv time med bil.

Fakta om La Manga og Cabo de Palos

Les mer om våre prosjekt på La Manga og Cabo de Palos


Utvalgte boliger

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719