fbpx
  • nbNorsk bokmål

Mar Menor Golf Resort

Mar Menor Golf Resort

Selve resorten er bygget som en enklave designet for at hele familien skal trives best mulig. Dette er et eldorado for deg som ønsker aktiv ferie i kombinasjon med sol og bad. Her finner du både en 18-hulls golfbane, tennisbane, padel tennisbaner, flere svømmebasseng, SPA, restauranter og barer.

En resort med flere hyggelige tilbud

Resorten har også et hotell med SPA og en koselig «Social club» hvor det er mulig å ha en hyggelig dag ved det flotte felles svømmebassenget. I tillegg finner du flere trivelige restauranter og barer her.
På "El Boulevard " i tilknytning til resorten kan du nyte atmosfæren på flere ulike restauranter og barer.
Mar Menor Golf Resort tilbyr en fin miks av eneboliger, rekkehus og leiligheter. Beliggenheten gir et svært godt utgangspunkt for turer i området rundt resorten hvor det finnes flere spanske tettsteder.
Det tar kun 5-10 minutter med bil til Middelhavets vakre strender. For deg som ønsker å shoppe ligger det velkjente shoppingsenteret La Zenia Boulevard 15 minutter unna med bil. Det er heller ikke langt til den historiske havnebyen Cartagena. Hit kjører du på 10 minutter.
Med andre ord ligger alt til rette for herlige dager på Mar Menor.

Aktivitetsklubben på Mar Menor Golf Resort, Club MMGR, med padeltennis baner, gym, eventyr-golf (mingolf), flerbruksbane (fotball, basketball), m.m., les mer her.

Fakta om Mar Menor Golf Resort

Mar Menor 1 (ferdigstilt 2004-05): 754 boliger
Mar Menor 2 (ferdigstilt hovedsaklig 2009): 1.413 boliger (1.128 Melvin leiligheter, 139 Albor/Calblanque leiligheter, 146 rekkehus/eneboliger)

Les mer om resorten her
The Residences utleieleiligheter til salgs, klikk her.

Utvalgte boliger

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719