Santiago de la Ribera

Santiago de la Ribera

 

Santiago bilde.jpg

Santiago de la Ribera ligger på den nordlige enden av europas største saltvannslagune, Mar Menor. Det er et koselig sted for deg som vil nyte av sol og bad, samtidig som du er i nærheten av både shopping og mange golfbaner. Stedet er adskillig mer stille og rolig enn f.eks. Torrevieja, hit kommer livsnytere som gjerne tar en morgendukkert i Middelhavet, og som setter pris på spansk småbysjarm.

For hvem?

  • Alle aldre
  • Fantastiske sandstrender
  • 9 golfbaner innen en radius på 30 minutter med bil
  • Rullestolbrukere

Les mer om våre prosjekt i Satiago de la Ribera: 

 

 


Azucena del Mar 5
Azucena del Mar 5

Azucenas del Mar 5 - Santiago de la Ribera. 20 rekkehus med utsikt mot felles bassengområde. Alle med 3 sov/2 bad i to etasjer med takterrasse på 40 m2. Konstruert areale 97 m2. Kun 700 meter fra en av flere koselige sandstrender i Santiago de a Ribera. Priser fra 182.000€. Ferdigstillelse juni 2019.

Les mer: /costa-calida/santiago-de-la-ribera/azucena-del-mar-5/

Tulipan Villas
Tulipan Villas

Tulipan Villas ligger kun 300 m. fra en av de koselige sandstrendene i Santiago de la Ribera. Her bygges tre moderne villaer over to plan, alle med tre soverom og to bad. Privat svømmebasseng, solrik takterrasse og biloppstillingsplass på tomten er inkludert i prisen. Preinstallasjon av aircondition. Ferdigstillelse 12 mnd. etter kontrakt.

Les mer: /costa-calida/santiago-de-la-ribera/tulipan-villas/