fbpx
  • nbNorsk bokmål

Santiago de la Ribera

Sommerperle

Santiago de la Ribera ligger på den nordlige enden av Europas største saltvannslagune, Mar Menor. Det er et koselig sted for deg som vil nyte av sol og bad, samtidig som du er i nærheten av både shopping og mange golfbaner. Hit kommer livsnytere som gjerne tar en morgendukkert i havet.

Velg mellom leilighet, rekkehus eller villa

En av fordelene med Santiago de la Ribera er mangfoldet når det gjelder boligalternativ. Her kan du velge mellom en lettstelt leilighet med flott utsikt, rekkehus med god planløsning eller en egen villa med privat svømmebasseng.
Felles for alle prosjektene er at det er meget kort vei til de nydelige sandstrendene og strandpromenaden med utallige chiringuitos, dvs. spanske strandbarer, på rekke og rad.

Dersom du vil til Middelhavet tar det kun 10 minutter med bil. For deg som ønsker å shoppe ligger det velkjente shoppingsenteret La Zenia Boulevard 15 minutters biltur unna. Det er heller ikke langt til den historiske havnebyen Cartagena litt sør for Santiago de la Ribera. Dit kjører du på 20 minutter.
Eller hvorfor ikke ta en dag i regionhovedstaden Murcia, se på katedralen, spise tapas, bli inspirert av alle luktene og de gode råvarene på matmarkedet, og kanskje kjøpe en nydelig blomst på blomstertorget.

Fakta om Santiago de la Ribera


Tindra Homes La Ribera Villas
Tindra Homes La Ribera Villas

14 vest-vendte villaer over to etasjer, 109 m2, privat basseng, flott uteplass og 40 m2 takterrasse. Alle med 3 sov/2 bad med takterrasse på 40 m2. Sykkelavstand til flere koselige sandstrender langs Mar Menor i Santiago de la Ribera. Priser fra 370.000€. Ferdigstillelse mai 2024.

Les mer: Tindra Homes La Ribera Villas

La Pinada -24 leiligheter
La Pinada -24 leiligheter

Leiligheter 800 m. fra stranden i Santiago de la Ribera. Velg mellom toppetasje med takterrasse, eller bakkeplan med romslig uteplass. Totalt 24 leiligheter, alle med 3 sov/2 bad. Ferdigstillelse Fase I, Q2 2023. Priser fra 216.000€

Les mer: La Pinada -24 leiligheter

Utvalgte boliger

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719