fbpx
  • nbNorsk bokmål

Santiago de la Ribera

Sommerperle

Santiago de la Ribera ligger på den nordlige enden av Europas største saltvannslagune, Mar Menor. Det er et koselig sted for deg som vil nyte av sol og bad, samtidig som du er i nærheten av både shopping og mange golfbaner. Hit kommer livsnytere som gjerne tar en morgendukkert i havet.

Velg mellom leilighet, rekkehus eller villa

En av fordelene med Santiago de la Ribera er mangfoldet når det gjelder boligalternativ. Her kan du velge mellom en lettstelt leilighet med flott utsikt, rekkehus med god planløsning eller en egen villa med privat svømmebasseng.
Felles for alle prosjektene er at det er meget kort vei til de nydelige sandstrendene og strandpromenaden med utallige chiringuitos, dvs. spanske strandbarer, på rekke og rad.

Strandleilighet

Har du alltid drømt om din egen leilighet praktisk talt på stranden? I Santiago de la Ribera kan det bli virkelighet. Vi har bl.a et koselig men samtidig moderne prosjekt med kun 16 leiligheter som ligger like ved strandpromenaden. Du får to soverom og to bad, åpen kjøkkenløsning mot stue, hovedsoverom med en suite baderom og soverom og separat baderom. Terrasse utenfor inngangspartiet og utenfor stue/hovedsoverom. Nydelig, felles bassengområde med Jacuzzi, alt i harmoni med naturen rundt. Det inngår også garasjeplass, noe som er verdt mye spesielt på sommeren når det er både varmt og veldig mange som vil på stranden.
Sjekk Marau Beach her: https://www.wop.no/costa-calida/santiago-de-la-ribera/residencial-marau-beach/

Dersom du vil til Middelhavet tar det kun 10 minutter med bil. For deg som ønsker å shoppe ligger det velkjente shoppingsenteret La Zenia Boulevard 15 minutters biltur unna. Det er heller ikke langt til den historiske havnebyen Cartagena litt sør for Santiago de la Ribera. Dit kjører du på 20 minutter.
Eller hvorfor ikke ta en dag i regionhovedstaden Murcia, se på katedralen, spise tapas, bli inspirert av alle luktene og de gode råvarene på matmarkedet, og kanskje kjøpe en nydelig blomst på blomstertorget.

Fakta om Santiago de la Ribera

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719


     

    rullestol_symbol.pngOmrådet er godt tilgjengelig for rullestolbrukere. 
    Spør oss om tilrettelegging av bolig.