fbpx
  • nbNorsk bokmål

Forest Bathing

For de 5 sansene

Forest bathing handler om å senke tempoet og være tilstede i øyeblikket mens man er omgitt av naturen. Det handler om å bruke sansene til å oppleve naturen rundt oss og la sinnet og kroppen få tid til å slappe av.

Det finnes flere steder i Murcia-regionen som er ideelle for forest bathing, inkludert Sierra Espuña Natural Park, Carrascoy and El Valle Regional Park, og Molino del Río. Disse stedene har vaker skog og naturstier som er perfekte for å utforske og praktisere forest bathing.

Det er også organisasjoner og grupper i Murcia-regionen som tilbyr guidede forest bathing-økter og workshops. Disse øktene kan hjelpe deg med å lære mer om praksisen og gi deg muligheten til å dele opplevelsen med andre som er interessert i å praktisere forest bathing.

Forest bathing har en rekke helsemessige fordeler, inkludert reduksjon av stress og angst, forbedring av konsentrasjon og humør, og økning av immunforsvaret. Enten du ønsker å utforske naturen, forbedre helsen din eller bare ta en pause fra hverdagen, er forest bathing en flott aktivitet å prøve ut i Murcia-regionen.

Les mer om mulighetene her.

Velkommen til “Sensorial Tourism” og til SPA-regionen Murcia!

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719