fbpx
  • nbNorsk bokmål

Tennis og Padel

Spanias nasjonalsport

På Costa Calida finnes mange muligheter til å spille både tennis og padeltennis. 

Tennisakademi

Det finnes et utall tennisbaner og padeltennis baner i regionen. En av de kanskje aller flotteste og mest komplette anleggene ligger inne på livsstil-resorten La Manga Club. Her er det muligheter for alle. Du får tilgang til 28 tennisbaner og La Manga Club sitt eget tennisakademi hvor du som nybegynner har mulighet til å ta klasser for å komme i gang. Dersom du spiller på høyere nivå tilbys individuelle treningstimer for å perfeksjonere spillet. La Manga Club arrangerer også treningsleir for private og for lag. Les mer her.

Mange flotte anlegg i regionen

Totalt i Murcia-regionen finnes 32 tennisklubber. Det gir mange muligheter til spill også utenfor de mest kjente banene og byene.

La Manga Club – The Raquets Club

La Manga Club Tennis Center, The Raquets Club, i Murcia er et av de viktigste og mest prestisjetunge utendørs tennissentrene i Europa og har arrangert turneringer som Davis Cup, Fed Cup (Spania mot Japan 7-8 feb-20 var siste turnering) og ATP / ITF-arrangementer. Anlegget har til sammen 28 tennisbaner: 20 grusbaner, inkludert en show-bane og en hovedbane med plass til 1.200 tilskuere, 4 GreenSet baner og 4 AstroTurf baner. Mange av banene er flombelyste og har sitteplasser for tilskuere.
Padeltennis baner, 7 stk. 
Tennissenteret på La Manga Club tilbyr andre fasiliteter og tjenester, så som:

  • Resepsjon og tennis pro shop, racket utleie og strenge service
  • Juniorklubb for barn mellom 3 og 12 år
  • Treningsstudio

Les om La Manga Club anlegget her.

Tennis Europe

Om organsiasjonen, les her.
Hovedkontor i Basel, Sveits. 50 medlemsnasjoner, bl.a. Norge, Sverige, Danmark, Spania, fullstendig liste her.
La Manga Club er offisiell partner.