fbpx
  • nbNorsk bokmål

Tennis og Padel

Spanias nasjonalsport

På Costa Calida finnes mange muligheter til å spille både tennis og padel. 

Tennisakademi

Det finnes et utall tennisbaner og padelbaner i regionen. En av de kanskje aller flotteste og mest komplette anleggene ligger inne på livsstil-resorten La Manga Club. Her er det muligheter for alle. Du får tilgang til 28 tennisbaner og La Manga Club sitt eget tennisakademi hvor du som nybegynner har mulighet til å ta klasser for å komme i gang. Dersom du spiller på høyere nivå tilbys individuelle treningstimer for å perfeksjonere spillet. La Manga Club arrangerer også treningsleir for private og for lag. Les mer her.

Mange flotte anlegg i regionen

Totalt i Murcia-regionen finnes 32 tennisklubber. Det gir mange muligheter til spill også utenfor de mest kjente banene og byene. I Mar de Cristal, en liten koselig kystlandsby ved strendene ved Mar Menor finner du et lite, men veldig koselig tennis- og padel anlegg. Her har klubben, som startet i 2008, gitt mange, ikke minst barn og unge, muligheten til å utvikle sin begeistring og sitt talent for idretten. I tillegg til å spille kan du gjerne ta noe godt å spise og drikke i den koselige restauranten/baren som ligger inne på området i tilknytning til både tennis og padel banene. Les om det her.

På La Manga finnes det mest kjente tennis-anlegget. Her kan du booke bane mot en mindre avgift, og anlegget har også et stort svømmebasseng hvor du, etter avsluttet match, kan nyte av en dukkert i det behagelige vannet. I parken ved siden av tennis og basseng finner du et eldorado spesielt for mindre barn – en permanent tivoli-park, Peke Park. Den er åpen vår og sommer og det er vanlig at spanske barn (og andre) feirer bursdagen sin i parken med mange aktiviteter.

La Manga Club

Les om deres anlegg her med 28 tennisbaner.

Tennis Europe

Om organsiasjonen, les her.
Hovedkontor i Basel, Sveits. 50 medlemsnasjoner, bl.a. Norge, Sverige, Danmark, Spania, fullstendig liste her.
La Manga Club er offisiell partner. 

LTA

La Manga Club er utnevnt som LTA Official Overseas Training Centre og LTA members’ Official Holiday resort, om LTA.