fbpx
  • nbNorsk bokmål

Bygging av villa på La Manga Club

Husprosjekt

Innledning

Vårt team bygger drømmeboligen for deg på La Manga Club.
Eksempel: Norsk familie som tidligere har leid bolig på resorten, og stedet er blitt en absolutt favoritt for hele familien. Her kan de ha en aktiv ferie med golf (3 velrennomerte baner) og tennis (28 baner) for å nevne noe, i kombinasjon med avslappende dager i solen. La Manga Club og Costa Calida har rett og slett alt! De bestemte seg forholdsvis raskt for å kjøpe tomt på La Manga Club, formidlet av oss, Wergeland & Partners. Etter å ha snakket sammen i familien fortalte de oss hvordan drømmeboligen ville være, som skal bli et samlingspunkt for flere generasjoner i mange år fremover. 

Vi samlet arkitekt og konstruktør og sammen presenterte vi et forslag etter å ha lyttet til deres ønsker og behov, og når prisen også var godt innenfor ble det enkelt å si ja. Prismessig får de mer for pengene med Wergeland & Partners sitt konsept, enn ved å kjøpe av en stor utbygger. De eier dessuten tomten, som også er en trygghet. 

Selv om de ikke bor i området og faktisk heller ikke i landet, kan de føle nærhet til prosjektet og prosessen takket være Tom sine bilder og gjennom samtaler på mail og telefon med Mona som er bindeleddet mellom konstruktør, arkitekt og dem. Mona og kunden diskuterer dessuten materialvalg, farger og innredning, noe Mona / Wergeland Design har hjulpet flere hundre kunder med i løpet av våre 20 år i Spania. Dersom noe dukker opp underveis er det en trygghet å ha oss noen minutter unna prosjektet, og at vi snakker norsk med kunden og spansk med utbygger, gjør det enklere for alle parter.

Huset var ferdig og klar til å bli innredet av Mona, Wergeland Design.

Timelapse video som viser gravingen og konstruksjonen, klikk her.

Dersom du også ønsker hjelp til å realisere den spanske boligdrømmen, kontakt oss, vi er på plass i Spania!

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719