fbpx
 • nbNorsk bokmål
 • På tide å la oss bygge din spanske drømmebolig!

  Vi tegner hus etter dine ønsker og behov – og i alle prisklasser

  Les mer
 • Kom på visning nå!

  Vi har mange flotte prosjekt i ulike områder.

  Velg mellom enebolig, rekkehus eller leilighet. Innflyttingsklart, eller under konstruksjon. Vi kan også hjelpe deg med å få bygget ditt eget hus, helt etter ditt ønske!

  Kom på visning nå!
 • Sol, bad og vannaktiviteter!

  Det blir en dag på stranden, avslappende eller aktiv - du velger!

  Kom på visning nå
 • Wergeland & Partners – Tom

  Boligformidling i Spania siden 2004 - din trygghet. 

  Jeg har hjulpet våre kunder å kjøpe drømmeboligen i Spania i over 15 år. Lang fartstid som fastboende i landet gir erfaring og trygghet for deg som kunde. Jeg kjenner områdene godt, og kan anbefale hva som passer deg og dine ønsker og behov. Når du en dag skal selge er jeg også her for å hjelpe deg.

  Kontakt meg
 • Wergeland Design – Mona

  Master i eiendomsmegling, lang interiørerfaring. 

  Jeg hjelper deg med interiør, møbler og oppussing og er bindeledd mellom utbygger/arkitekt og deg som kunde hvis du kjøper i prosjekt, eller en tomt for å bygge din egen bolig. 

  Les mer

Golf i Spania

Hva med å ha golfbanen utenfor boligen din? Sitte på terrassen å se greenene?

La oss hjelpe deg å finne din golfbolig

For golfere er Spania en drøm! Landet har mange golfbaner, og er en kjent golf-nasjon. Murcia-regionen har i løpet av de siste 15 årene bokstavelig talt eksplodert med tanke på golf-interesse og nye baner. Regionen har et klima som gjør golfspill mulig i stort sett hele året. For de som ønsker å komme til Spania for å trene, er Murcia-regionen den mest populære og velegnede plassen å være. Det er et tyvetall golfbaner å velge mellom i regionen, de fleste 18-hull og med ulik vanskelighetsgrad. Uansett handikap - alle finner sin favoritt-bane.

Her er noen baner som våre kunder ofte spiller på:

 • La Manga Club, tre 18-hulls golfbaner. Les her
 • Mar Menor Golf Resort og de andre banene i det nettverket. Les mer her
 • Roda Golf
 • Lo Romero

Kjøpe på golf resort - to favoritter skiller seg ut

Dersom du vurdere å kjøpe er det to golf resorter som vi mener stikker ut når det gjelder både trivsel og variert boligtilbud i alle prisklasser. At golfbanene på disse resortene holder meget høy standard er en selvfølge.

Den ene er Mar Menor Golf Resort som tilbyr 1 av 6 Nicklaus trail baner + gode treningsmuligheter. Resorten er komplett med tilbud for alle aldre, året rundt. Les om resorten her.

La Manga Club er den mest anerkjente golf resorten i regionen og vinner i stort sett alltid diverse kåringer som beste golf resort. Her spiller du på 3 baner og du kan kjøpe alt fra en mindre golf-leilighet til rekkehus og riktig store eneboliger. Hvorfor ikke gjøre som flere av våre kunder, kjøp en tomt og la oss hjelpe deg med å bygge din drømmebolig med golfen som nabo. Les mer her

Murcia Turistforening har oversikt for alle golfbanene i regionen, les her.

 

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719