Kortversjonen
Murciaregionen dufter godt. Tenk tidlig vår når alt er grønt, mandeltrærne blomstrer og sitrustrærne er fulle av frukt. Dessuten kan du kjenne lukten av, og også smake, nygrillede sardiner rett fra fiskeren. Til dette kanskje du drikker en kald, lokalprodusert øl eller hvorfor ikke et glass vin fra en av de mange vinprodusentene i regionen.
Maten og drikken i Murcia-regionen er en opplevelse i seg selv. Fra regionens friske frukt og grønnsaker til de karakteristiske krydderne i lokale retter, har Murcia en rik og variert matkultur. Murcia er også kjent for vinproduksjon, her kan du nyte duften av de modne druene og vinene som produseres der. Mest kjente regioner er Jumilla og Yecla. Når du besøker fiskelandsbyen Cabo de Palos kan du kjenne lukten av havets delikatesser (fisk, skalldyr,…) som leveres fra fiskebåtene til de populære restaurantene.
Nyt en dag på stranden hvor du kjenner den salte havslukten sammen med nygrillet blekksprut og paella.
Velkommen til «Sensorial Tourism»!









