fbpx
  • nbNorsk bokmål

Residencial Eucalipto – 4 Rekkehus

Los Alcazares - Serena Golf

Utsolgt

Residencial Eucalipto er et flott kompleks med 4 rekkehus på to plan med privat basseng, terrasser med sommerkjøkken, overbygd garasje og stort solarium som lar deg nyte alle soltimer, hver dag hele året. 3 sov/ 3 utstyrte bad.
Prosjektet ligger i Los Alcázares (Murcia), 800 m til stranden, omgitt av alle tjenester du kan ønske, parker, idrettsanlegg og flere golfbaner.
Ferdigstillelse april 2024
Pris: Fra 320.000€ + omk. (ca. 13-14%)

Beliggenhet

Prosjektet ligger på Costa Calida i Murcia-regionen, et område med mer enn 320 soldager per år, og en behagelig gjennomsnittstemperatur på over 18 grader. Selve prosjektet ligger en kort spasertur fra sentrum og i nærhet av stranden i Los Alcazares og Serena Golf. Det er kort vei til koselig butikker og restauranter.

Mona og Tom, Wergeland & Partners, har levd og arbeidet med boligformidling og innredning/oppussing i Spania siden 2004. Les her om hvordan vi kan hjelpe deg også.

Arealbeskrivelse

Sørvendt rekkehus med 3 sov/3 bad. Stue, åpen kjøkkenløsning, et soverom og et bad, garasje, vaskerom og bod i første etasje. I annen etasje er det to soverom og to bad med utvendig trapp til 52 m2 takterrasse. Det er også en nordvendt terrasse i bakkeplan, deilig i de varme sommermånedene.

Generelt

Prosjektet består av 4 rekkehus med 3 sov/3 bad, privat sørvendt bassengområde og 52 m2 takterrasse med utekjøkken. Nordvendt terrasse i bakkeplan, meget behagelig i de varme sommermånedene. Garasje inkludert i prisen. La oss fortelle mer på plass.

Betalingsbetingelser

6.000€ i reservasjon
25 % pluss moms (10%) etter 1 mnd.
25 % pluss moms (10%) etter 3 mnd.
Resten ved overtagelse april -24
Bankgaranti på innbetalingene

Finansiering
Vi kan hjelpe til med finansieringstilbud. 

Kom ned å se selv, les om våre private visningsturer her.

Adkomst/Tomteforhold

Prosjektet ligger på Costa Calida, i kystbyen Los Alcazares med nabosteder som San Javier, Santiago de la Ribera og San Pedro del Pinatar. Los Alcazares er kjent for en koselig bykjerne med liv året rundt. I gamlebyen finner du det mer tradisjonelle, spanske og i den nyere delen er det mer internasjonalt miljø. Mange restauranter og barer og en nydelig strandpromenade ved Mar Menor gjør dette til er godt sted å være. Flere golfbaner i nærområdet.
Les mer på våre kommunikasjonssider her.

Innhold

  • Kjøkken komplett møblert
  • Hvitevarer; stekeovn og mikrobølgeovn i søyle, integrert kjøleskap/fryser, oppvaskmaskin, keramisk platetopp og avtrekksvifte.
  • Belysning: LED inne (spisestue, kjøkken, gang og bad), samt uteområder
  • Forede garderober med skuffer, hyller og klesstativ
  • Fullt utstyrt bad med designservantskap, toalett, speil og regndusjsøyle med dusjvegger
  • Pre-installasjon for klimaanlegg.
  • Privat svømmebasseng med LED-belysning og dusj
  • Terrasse med sommerkjøkken
  • Umøblert. La oss hjelpe deg, les mer her

Standard

Gjennomgående god standard, med bra materialvalg i nøytrale farger.


Utvalgte boliger

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719