Ecopark Villas

San Pedro del Pinatar

Tips en venn om Ecopark Villas

Siden 2004/05 har Mona og Tom Wergeland stått på for å realisere andres boligdrømmer i Murcia-regionen. Nå har de selv funnet seg et nytt hjem i San Pedro del Pinatar. De anbefaler gjerne prosjektet til andre som er på utkikk etter en spansk enebolig til god pris. Dette er et område med mer enn 320 soldager per år, og en behagelig gjennomsnittstemperatur på over 18 grader. Bedre blir det ikke i fastlands-Europa

Ecopark Villas består av 23 nye eneboliger i et parkområde like utenfor den spanske kystlandsbyen. Herfra har du gangavstand til Middelhavets strender (900 m), butikker, restauranter og kaféer. Velkjente golfbaner som Lo Romero, Las Colinas og Villamartin/Campoamor/Las Ramblas er bare en kort biltur unna.
Det samme er shoppingsenteret La Zenia Boulevard (5-10 min) og den anerkjente privatskolen New Castelar College (1,6 km) med alle trinn t.o.m. videregående.

San Pedro er en ekte spansk landsby med innslag av internasjonal atmosfære.

KAMPANJE MED WERGELAND & PARTNERS PÅ E-REKKEN: Eneboliger med 3 sov, 3 bad og privat basseng samt TAKTERRASSE og flislagt uteområde
Boligene er lyse og trivelige med åpen kjøkkenløsning og romslig stue. Tre soverom og tre komplette bad med dusj fordeles på to etasjer hvor stue, kjøkken, vaskerom, et soverom og bad ligger i bakkeplan, og to soverom og to bad og to terrasser ligger i 2. etg. Biloppstillingsplass inne på tomten.
Beliggenheten er praktisk og attraktiv; ved saltsjøene i nye delen av San Pedro del Pinatar, med umiddelbar nærhet til en ekte spansk landsby som er åpen året rundt!
Dette er mye hus for pengene!
Det er totalt 8 villaer (E1-8), E1 er allerede solgt, som gjelder i denne kampanjen.
Priser fra kun € 259 900 + omk. (ca.13%)
E-rekken: E1-12 (2-8 er til salgs nå). E1 er dagens visningshus som vi solgte for 325.000€ + omk., inkl. møbler levert av Wergeland Design og takterrasse). Nytt visningshus, E2, er innviet og klar. Morgensol ved basseng-området. Med takterrasse har man sol fra morgen til kveld.
W-rekken (sydvestvendt mot parken): Fase I – III utsolgt. Fase IV (W9-11, siste 3 villaene i prosjektet) legges ut for salg i 2018. Dersom du vil sikre deg muligheten til å få førstehåndsinformasjon når de blir tilgjengelige, send oss en mail slik at vi får registrert deg. Klikk her

Visningshuset er innredet av Mona, Wergeland Design. Mona og hennes team er klare for å hjelpe deg også.

Tel Mona: +34 69 00 69 809
mail Mona: mona@wop.no 

Visningstur: Kontakt oss i dag for å avtale privat visningstur. Bo på SPA-hotell med gangavstand til Ecopark Villas.
Tel Tom: +34 69 00 69 719
mail Tom: tom@wop.no


Utvalgte boliger