Ecopark Villas

San Pedro del Pinatar

Tips en venn om Ecopark Villas

Dette er et område med mer enn 320 soldager per år, og en behagelig gjennomsnittstemperatur på over 18 grader. Bedre blir det ikke i fastlands-Europa

Ecopark Villas består av 23 nye eneboliger i et parkområde like utenfor den spanske kystlandsbyen. Herfra har du gangavstand til Middelhavets strender (900 m), butikker, restauranter og kaféer. Velkjente golfbaner som Lo Romero, Las Colinas og Villamartin/Campoamor/Las Ramblas er bare en kort biltur unna.
Det samme er shoppingsenteret La Zenia Boulevard (5-10 min) og den anerkjente privatskolen New Castelar College (1,6 km) med alle trinn t.o.m. videregående.

San Pedro er en ekte spansk landsby med innslag av internasjonal atmosfære.

KAMPANJE MED WERGELAND & PARTNERS PÅ E-REKKEN: Eneboliger med 3 sov, 3 bad og privat basseng samt TAKTERRASSE og flislagt uteområde
Boligene er lyse og trivelige med åpen kjøkkenløsning og romslig stue. Tre soverom og tre komplette bad med dusj fordeles på to etasjer hvor stue, kjøkken, vaskerom, et soverom og bad ligger i bakkeplan, og to soverom og to bad og to terrasser ligger i 2. etg. Biloppstillingsplass inne på tomten.
Beliggenheten er praktisk og attraktiv; ved saltsjøene i nye delen av San Pedro del Pinatar, med umiddelbar nærhet til en ekte spansk landsby som er åpen året rundt!
Dette er mye hus for pengene!
Det er totalt 8 villaer (E1-8), E1 er allerede solgt, som gjelder i denne kampanjen.
Priser fra kun € 259 900 + omk. (ca.13%)
E-rekken: E1-12 (2-8 er til salgs nå). Nytt visningshus, E2, er innviet og klar. Morgensol ved basseng-området. Med takterrasse har man sol fra morgen til kveld.
W-rekken (sydvestvendt mot parken): 1 igjen!

Visningshuset er innredet av Mona, Wergeland Design. Mona og hennes team er klare for å hjelpe deg også.

Tel Mona: +34 69 00 69 809
mail Mona: mona@wop.no

Visningstur: Kontakt oss i dag for å avtale privat visningstur. Bo på SPA-hotell med gangavstand til Ecopark Villas.
Tel Tom: +34 69 00 69 719
mail Tom: tom@wop.no


Utvalgte boliger