fbpx
  • nbNorsk bokmål

Mirador SRL – 36 Hjørneleiligheter og 6 Penthouser

Santa Rosalia Resort

Utsolgt

Beliggenhet

I den vestlige delen inne på Santa Rosalia Lake and Life Resort med utsikt til Crystal Lagoon, Europas største menneskeskapte innsjø/lagune.  

Mona og Tom, Wergeland & Partners, har levd og arbeidet med boligformidling og innredning/oppussing i Spania siden 2004. Les her om hvordan vi kan hjelpe deg også.

Generelt

Mirador Santa Rosalia Lake er et nytt leilighetsprosjekt med totalt 36 hjørneleiligheter og seks penthouse leiligheter. Velg mellom 2 eller 3 soverom og 2 bad. Det er totalt seks blokker med fire etasjer i hver blokk. Alle leiligheter er hjørner siden det kun er to leiligheter i hver etasje. På toppen av hver blokk ligger en penthouse-leilighet med 40 m2 privat takterrasse.
Leilighetene i bakkeplan har privat hage 3 sov/2 bad. Toppetasjen har 3 sov/2 bad og privat takterrasse. Øvrige leiligheter 2 soverom/2 bad og terrasse på 11-27 m2.
Fellesbasseng som er oppvarmet vinterstid.

Innhold

Leilighetene har god planløsning med, på den ene siden, åpent kjøkken (komplett med hvitevarer fra Balay; kjøl/frys, ovn, komfyr (induksjon), avtrekksvifte, mikrobølgeovn, vaskemaskin og oppvaskmaskin) mot stue og spiseplass, og på den andre siden soverom og bad. Det er innebygde garderober i alle soverommene og to komplette bad. Elektriske persienner. Belysning, komplett. Bod, heis og felles grøntområde med basseng (oppvarmet vinterstid).

2 og 3 soverom + 2 bad
87-113 m2
Takterrasse: 40 m2 (Kun penthouse leilighetene)
Uteplass: 74-141 m2 (Kun leilighetene i bakkeplan)
Parkeringsplass
Bod

Priser: 231.900-429.900€ + omk.
Ferdigstilles fra Q1-24

Betalingsplan
Reservasjon: 10.000€
1 mnd: 10% + IVA
3 mnd: 20% + IVA
5 mnd: 20% + IVA
Resterende beløp ved overtagelse

Finansiering
Vi kan hjelpe til med meget gode finansieringstilbud gjennom spansk bank.

Standard

Gjennomgående godstandard, fine material- og fargevalg.

Kom ned å se selv, les om våre private visningsturer her.


Utvalgte boliger

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719