fbpx
  • nbNorsk bokmål

Azucena del Mar 5

Santiago de la Ribera

Utsolgt

Prosjektet Azucenas del Mar 5 ligger kun 700 meter fra de koselige sandstrendene i Santiago de la Ribera. Her bygges 20 moderne rekkehus over to plan, alle med tre soverom og to bad mot felles svømmebasseng- og grøntområde, solrik takterrasse og biloppstillingsplass på tomten. Hvitevarer er inkludert i prisen. Preinstallasjon av aircondition. Ferdigstillelse 2019-2020.

Beliggenhet

Prosjektet ligger i Murcia-regionen på Costa Calida. Et område med mer enn 320 soldager per år, og en behagelig gjennomsnittstemperatur på over 18 grader. Selve prosjektet bygges kun 700 meter fra Mar Menor, med nærhet til koselige barer, restauranter og cafeer. Dette er et spansk, rolig feriested som mange livsnytere har fått opp øynene for de siste årene.

Generelt

Prosjektet består totalt av 20 rekkehus:
Tre soverom og to bad, over to plan. Åpen kjøkkenløsning mot stue, et soverom og bad i 1.etg. Utgang til terrasse fra stue og soverom. 
To soverom og et bad oppe (2.etg). Balkong utenfor hovedsoverom.
Solrik takterrasse på 40 m2 med adkomst fra utsiden i 2.etg.
Hvitevarer inkludert i prisen
Felles svømmebasseng og grøntområde.
Hver bolig har biloppstillingsplass på sin tomt.
Illustrasjonsbildene i prospektet er fra utbyggerens forrige prosjekt.

Kom ned å se selv, les om våre private visningsturer her.

Adkomst/Tomteforhold

700 meter til stranden, ligger i den lille, koselige spanske landsbyen Santiago de la Ribera. Byen San Pedro er nærmeste nabo og her finnes alt, og viktig å tenke på; området er åpent året rundt. Selve Santiago de la Ribera er en perle med nydelige sandstrender ved Mar Menor, og koselige cafeer og restauranter.

Les mer på våre kommunikasjonssider her.

 


Utvalgte boliger

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719