fbpx
 • nbNorsk bokmål

Sinergia World VII – 11 leiligheter

Los Alcazares - Serena Golf

Utsolgt

Residencial Sinergia World VII består totalt av 11 leiligheter i moderne Middelhavsstil kun 100 meter fra stranden. By og strand.

Beliggenhet

Prosjektet ligger i den koselige, spanske kystbyen Los Alcazares i Murcia-regionen, et område med mange fastboende spanjoler i skjønn forening med innflyttede og ferierende vesteuropeere. Kun 100 meter til stranden (Mar Menor). Et område med 320 soldager per år, og en behagelig gjennomsnittstemperatur på over 18 grader. Her er alt åpent året rundt. Her finnes fantastisk strand ved Mar Menor, og mange koselige cafeer og restauranter. Dette er en ekte spansk by som mange har fått opp øynene for de siste årene.

Mona og Tom, Wergeland & Partners, har levd og arbeidet med boligformidling og innredning/oppussing i Spania siden 2004. Les her om hvordan vi kan hjelpe deg også.

Arealbeskrivelse

3 soverom / 2 bad på ca. 80 m2 på ett plan med 20 m2 stor terrasse. Alle terrassene ligger østvendt med havutsikt, og uten innsyn. De fem leilighetene i toppetasjen (3.etg) har privat takterrasse på 80 m2. Kun 11 leiligheter i prosjektet.

Generelt

Vi lanserer nytt leilighetsprosjekt, sentralt beliggende i den koselige kystbyen Los Alcazares med kun 100 meter til nydelig sandstrand ved Mar Menor.
Det er kun en blokk med totalt 11 leiligheter, 5 ligger i andre etasje med 20 m2 østvendt terrasse, 5 ligger i tredje etasje med 20 m2 østvendt terrasse og 80 m2 privat takterrasse med utekjøkken. I bakkeplan er det en leilighet, 88 m2, med 36 m2 patio. Dessuten vil det bli noen kommersielle enheter i bakkeplan.
Det er felles bassengområde for beboerne. Heis fra kjeller til 3.etg. Hver leilighet har mulighet for P-plass og bod i kjelleren mot et tillegg i prisen på 10.000€ + moms. Hele komplekset har fokus på økologi og bioklimatisk tankegang. Det blir gjenvinnigsanlegg for vann (regnvann brukes til vanning), alle leiligheter har sk. Aerothermia varmtvannsbereder, og det er fokus på lavkonsum av strøm og vann. Åpen planløsning, alt i moderne stil.
Komplett kjøkken og baderom.
Mulighet for gulvvarme mot tillegg i prisen
Preinstallasjon av aircondition.
Ferdigstilles: sep-23

Betalingsbetingelser

10.000€ i reservasjon
20% ved signering av kontrakt
20% 30 dager etter signert kontrakt
60% ved ferdigstillelse, september 2023
Bankgaranti på innbetalingene

Finansiering
Vi kan hjelpe til med finansieringstilbud. 

Kom ned å se selv, les om våre private visningsturer her.

Adkomst/Tomteforhold

100 meter til stranden, ligger i den lille, koselige spanske kystbyen Los Alcazares. Her finnes alt, og området er åpent året rundt med koselige cafeer og restauranter.
Les mer på våre kommunikasjonssider her.

Innhold

 • 3 soverom og 2 bad
 • Flott kjøkken i hvitt og tre
 • Hvitevarer
 • Integrerte garderober i hvitt
 • Møblerte baderom med dusjvegg, servantskap og speil.
 • Fliser av god kvalitet
 • 5 leiligheter med privat takterrasse, 80 m2 med utekjøkken
 • Preinstallasjon av aircondition
 • Garasjeplass og Bod mot tillegg i prisen på 10.000€ + moms
 • Felles bassengområde
 • Umøblert. La oss hjelpe deg, les mer her

Standard

Gjennomgående god standard. Bra materialvalg i nøytrale farger, moderne. 


Utvalgte boliger

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719