fbpx
  • nbNorsk bokmål

I byen ved vannet

Hovedartikler for prosjekter

San Javier ligger ved Europas største saltvannslagune, Mar Menor. Det er et koselig sted for deg som vil nyte strand, sol og bad, I San Javier bor du også midt i en spansk kystby som lever året rundt. Det er nært til både storby-shopping og mange flotte golfbaner. Hit kommer livsnytere i alle aldre som setter pris på spansk småbysjarm.

Flott boligprosjekt i hjertet av kystlandsbyen med rusleavstand til vannet

I San Javier kan vi nå tilby et flott boligprosjekt hvor du får både nærhet til vannet og de lange sandstrendene, samtidig som du bor i hjertet av den lille kystlandsbyen. Prosjektet består av to faser og nå bygges Fase I med i alt 12 villaer.
3 soverom, 2 bad og gjestetoalett, fordelt over to plan med ca. 132 m2 boareale.
I 1. etg. er det separat kjøkken med spiseplass og rikelig med skapplass. Åpningsbare skyvedører mot terrassen og bassengområdet gir mye lys og god romfølelse. Flott stue som åpner opp mot terrassen med spiseplass under pergola, et virkelig inne/ute areale.
Gjestetoalett og stort vaskerom med utgang til terrassen.
I 2. etg. er det tre soverom med integrerte garderober med innvendige skuffer, stang og hylle. To bad og trapp til 50 m2 takterrasse med utekjøkken med smart løsning i lukket skap.
I underetasjen er det en meget romslig bod som kan gjøres om til eksempelvis soverom og direkte utgang til privat parkering i garasje.
Privat basseng inkl. i prisen. Hele huset har meget god planløsning.

Fakta om San Javier


Utvalgte boliger

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719