fbpx
  • nbNorsk bokmål

Roda Golf Resort

Hovedartikler for prosjekter

Roda Golf Resort er en rolig, innhegnet golfresort med ca. 1.400 boliger. Her kan du velge mellom leiligheter, rekkehus og villaer. Prosjektene som bygges nå er i stort sett eneboliger med privat basseng hvor noen tomter ligger førstelinje til golfbanen. Her spiller du en par 72, 18-hulls golfbane hvor masterplanen er designet i samarbeid med Dave Thomas.

Det er sykkelavstand til strendene ved Mar Menor og der ligger også den året rundt åpne kystbyen Los Alcazares  med mulighet for shopping og besøk på uttalelige barer, kafeer og restauranter. Los Alcazares er en ekte spansk by som mange har fått opp øynene for de siste årene.
Flere flotte golfbaner ligger kun få kilometer unna. Det gjelder for eksempel golfbanene Serena Golf og Mar Menor Golf Resort for å nevne noen av de 21 banene som finnes i regionen.
Det er også kort vei til de historiske spanske byene Cartagena med mer enn 200 000 innbyggere og Murcia som har over 400 000 innbyggere. For deg som liker shopping er det cirka 15 minutters kjøretur med bil til det velkjente La Zenia Boulevard shopping senteret.
Flyplassene i Corvera (RMU) og Alicante (ALC) ligger innen 50 minutters kjøring med bil fra Roda Golf.

Velkjent SPA – region

Mar Menor er siden begynnelsen av 1900-tallet en velkjent SPA-region. Leiren på havbunnen er helbredende for huden og mange henter opp det ”sorte gullet” fra bunnen og smører seg inn i forbindelse med en svømmetur.

Fakta om Los Alcazares

Mona og Tom, Wergeland & Partners, har levd og arbeidet med boligformidling og innredning/oppussing i Spania siden 2004. Les her om hvordan vi kan hjelpe deg også.

Les mer om våre prosjekt på Roda Golf Resort


 


Utvalgte boliger

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719