• nbNorsk bokmål

Tennis og Paddle

Golf i Spania

Spanias nasjonalsport

På Costa Calida finnes mange muligheter til å spille både tennis og paddle-tennis. Det sist nevnte er som Spanias nasjonalsport å regne.

Tennisakademi

Det finnes et utall tennisbaner og paddle-tennisbaner i regionen. En av de kanskje aller flotteste og mest komplette anleggene ligger inne på livsstil-resorten La Manga Club. Her er det muligheter for alle. Du får tilgang til 28 tennisbaner og La Manga Club sitt eget tennisakademi hvor du som nybegynner har mulighet til å ta klasser for å komme i gang. Dersom du spiller på høyere nivå tilbys individuelle treningstimer for å perfeksjonere spillet. La Manga Club arrangerer også treningsleir for private og for lag. Les mer her.

Mange flotte anlegg i regionen

Totalt i Murcia-regionen finnes 32 tennisklubber. Det gir mange muligheter til spill også utenfor de mest kjente banene og byene. I Mar de Cristal, en liten koselig kystlandsby ved strendene ved Mar Menor finner du et lite, men veldig koselig tennis- og paddle-tennis anlegg. Her har klubben, som startet i 2008, gitt mange, ikke minst barn og unge, muligheten til å utvikle sin begeistring og sitt talent for idretten. I tillegg til å spille kan du gjerne ta noe godt å spise og drikke i den koselige restauranten/baren som ligger inne på området i tilknytning til både tennis og paddle-tennisbanene. Les om det her.

På selve La Manga finnes også mulighet til å spille tennis. Her kan du booke bane mot en mindre avgift, og anlegget har også et stort svømmebasseng hvor du, etter avsluttet match, kan nyte av en dukkert i det behagelige vannet. I parken ved siden av tennis og basseng finner du et eldorado spesielt for mindre barn – en permanent tivoli-park, Peke Park. Den er åpen vår og sommer og det er vanlig at spanske barn (og andre) feirer bursdagen sin i parken med mange aktiviteter.