• nbNorsk bokmål

Ville det ikke vært praktisk om firmahytte i varmen var like enkelt som på fjellet?

Det er faktisk det.

Alle vet hva firmahyttene har å si for trivselen, lojaliteten og motivasjonen i bedriften. Helgene med lange dager i skibakken og peiskos i godt lag har i en årrekke gitt verdifulle opplevelser. Det har knyttet de ansatte og deres familier tettere til bedriften.

Ikke et vondt ord om vinteren.

Som mennesker er vi nok likevel innrettet slik at vi også kan tenke oss noen dager under spansk sol innimellom. Lange dager der skiene er byttet ut med golfkøller eller tursko og barna kan bade i bassenget hele dagen. Interessert? Velkommen til å kontakte oss: post@wop.no

Med solide partnere på laget tar vi oss av alt fra de store spørsmålene, som salg og finansiering, til de små detaljene: Nøkkelhenting, billeie og rengjøring etter hvert besøk. Murcia, bare en kort kjøretur fra Alicante og Middelhavet, finner du leiligheter og villaer i alle prisklasser.
Her finner du også førsteklasses resorts og daglige flyavganger fra Norge som enkelt frakter deg og dine ansatte til «firmahytta» i varmen.

For at bedriften enkelt skal kunne håndtere den nye firmahytta, slutter ikke vår jobb etter salget; Det er faktisk da jobben begynner.