fbpx
  • nbNorsk bokmål

El Oasis leiligheter

Hacienda del Alamo

El Oasis – et område inne på resorten Hacienda del Alamo med egen innkjørsel og vakt. Perfekt for familier og generelt aktive mennesker som liker å være mye utendørs. Her finner du flere lekeplasser for barn, tennis- og padel-tennis baner, opplevelsesområder og flotte områder for jogging.
Oasis inngår i den syvende utbyggingsfasen i Hacienda del Alamo som ble ferdigstilt i 2008. I alt er det 352 leiligheter inne på området.

Boligene er romslige med fine terrasser som alle har hvert sitt private, lille plaskebasseng hvor du også kan slappe av i solen. Alle leilighetene leveres med komplett møblert kjøkken og aircondition, varme/kulde.
Boligene er designet slik at de har utsikt til den store hagen og felles svømmebassengområde for beboerne.

På El Oasis er du i sentrum av resorten, ved siden av Sheraton hotellet, SPA-anlegget, klubbhuset og den spanske landsbyen Pueblo Español hvor det er butikker og restauranter, men også året rundt boende i leiligheter og rekkehus.
På El Oasis kan du kjøpe leiligheter i ulik størrelse, velg mellom to soverom/to baderom og tre soverom/to baderom (noen rekkehus finnes også).

Priser:
2 soverom + 2 bad fra 92.900€
3 soverom + 2 bad fra 134.400€

Sameieavgift: 1.500-1.680€/år


Utvalgte boliger

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719