fbpx
  • nbNorsk bokmål

Nye eiere på La Manga Club!

Aktuelt

Endelig kom nyheten som mange av oss har ventet lenge på, livsstil-resorten La Manga Club med tre golfbaner, 28 tennisbaner, 5-stjernes hotel og SPA, mange restauranter og barer for å nevne noen av fasilitetene, er blitt solgt til den katalanske investorgruppen Hesperia (GIHSA) som fra før drifter 29 hoteller i Europa.
I forbindelse med at salget ble offentliggjort den 1. august har de nye eierne fortalt at målsetningen er å skape “La manga Club til det beste feriestedet i Sør-Europa”. De ønsker å satse stort og innen kort tid vil vi også få vite hvilken hotellkjede de skal tegne driftsavtale med for det i dag frittstående femstjerners Hotel Principe Felipe.
Eiendomsdivisjonen vil fremdeles fortsette som tidligere med de samme eierne, Arum Group, vår samarbeidspartner i fm med salg av tomter og konstruksjon av boliger på resorten. Vi hjelper deg gjerne dersom du også vil bygge drømmehuset på en av Sør-Europas mest komplette livsstil-resort som passer alle aldre og er et like fantastisk sted uansett årstid.

Ta kontakt i dag: tom@wop.no / + 34 690 069 719

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719