fbpx
  • nbNorsk bokmål

Roda Golf: Nye prosjekt- første salget landet!

Aktuelt

Vi presenterer et nytt prosjekt på Roda Golf med moderne eneboliger, god planløsning, lettstelt hage og privat basseng. Du bor i direkte nærhet til golfbanen, og her er det koselig og rolig atmosfære året rundt. Roda Golf ligger ved siden av landsbyen Roda og en sykkeltur unna kystbyen Los Alcazares, ved Mar Menor strendene. Her kan du velge mellom restauranter fra alle verdens hjørner, barer, butikker og alt annet du trenger fra dag til dag, og det er åpent året rundt.

Vår første kjøper har vært i området mange ganger, spilt utallige runder med golf på den velrennomerte golfbanen på Roda Golf. For noen år siden kjøpte de en bolig like utenfor resorten, i landsbyen Roda. De trives meget godt i området og ønsket seg inn på selve Roda Golf siden golf er så viktig for dem. Etter å ha sett på ulike prosjekt og diskutert mulige løsninger med Wergeland & Partners, bestemte de seg for Villas Vela Latina. Det er et veldig koselig prosjekt, består av kun 24 villaer, hvor vi kan hjelpe våre kunder med ulike tilpasninger. Wergeland Design var behjelpelig med forandring av planløsning til kjøkken, flytte vaskemaskin og varmtvannsbereder, utvendig sykkel bod og basseng tilpasning (flytte basseng pumpen, saltvann og motstrøm). Da denne muligheten dukket opp og Tom viste dem hustypen via WhatsApp/video visning, ble valget enkelt – de skulle flytte!

Hele prosessen var rask, etter kun et par ukers tid var alt på plass med nye plantegninger, kontrakt og innbetaling av reservasjon. Byggingen vil starte umiddelbart, og denne boligen vil være ferdig senhøsten 2021.

Selv om de ikke bor i området og faktisk heller ikke i landet, kan de føle nærhet til prosjektet og prosessen takket være Tom sine bilder og video i tillegg til samtaler på mail og telefon med Mona som er bindeleddet mellom konstruktør, arkitekt og kunde. Mona og kunden diskuterer dessuten materialvalg, farger og innredning, noe Mona i Wergeland Design har hjulpet flere hundre kunder siden vi flyttet til Spania i 2005. Dersom noe dukker opp underveis er det en trygghet å ha oss noen minutter unna prosjektet, og at vi snakker norsk med kunden og spansk med utbygger, gjør det enklere for alle parter.

Dersom du også ønsker hjelp til å realisere den spanske boligdrømmen, kontakt oss, vi er på plass i Spania!

Mona & Tom

Klikk her for å kontakte oss

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719